Nejste přihlášen/a.
Prosím poradte mám hrozně citlivou plet po většině krémů mám červené fleky pokožka pálí nevím čím se mazat má prosím někdo takový problém.Vyzkoušela jsem i některé vzorwčky z lékárny a nemůžu nic.pokožku mám ted sušší jediný co snesu je kokosový tuk...
Zvláštní, já už se dva dny nemaluju, protože mám velký červený kruhy na očích, vypadám jak panda! Dokonce i na nohou to mám. Chodím do školy zkrátka nenamalovaná, vypadám strašně, ale já si myslela, že to je z toho jak se odličuju. Ze začátku jsem tam dávala francovku, šílená bolest, potom mastičky, loupalo se mi to, teď indulonu a framykoin ale zatím se neděje nic...nu... doufám, že to není alergie..
Riche Crèm/... - obsahuje 30 olejů, jedná se o kosmetiku Yves Rocher, používám jej asi 8 let a je bezvadný ))ale každému sedí něco jiného .) krásný den ))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.