Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám otázku když si koupím v obchodáku levné bryle na blízko jde to v optice vyměnit za skla na dálku?
Je v tom problém? protože v optice se my nechce dávat tolik penez za obroučky
dekuji
krátce a jednoduše - jde to (a ušetří se tím fůra naprosto nesmyslně vyhozených peněz - i když počítám s nejlevnějšíma modelama) - moje zkušenost: zeptal jsem se v optice, následně jsem koupil jako vzor jedny brejle a zas jsem se konkrétně zeptal, jestli to půjde - byl jsem ujištěnej, že mi skla vymění, cena za tu výměnu byla proti ceně obrouček od optiky zanedbatelná
(že jsem se zaseknul po dokoupení dalších brejlí (potřebuju jich několik), a zatím si nedošel k oční doktorce, je jen má chyba...) - mimochodem, další další pádnej důvod pro tento postup - brejle by měly bejt aspoň jedny náhradní (a pokud člověk třeba občas mění pobyt, tak i víc než jedny), a to se pak ta cena obrouček pěkně nasčítá
V různých optikách mají různé ceny. Nejdražší jsou ty v šopových komplexech. Asi tam platí velký nájem. Nakoukněte do malých optik. Tam zas až tak na módu zaměření nejsou. A dá se koupit levněji. No, ne úplně zadarmo, ale dá se vykličkovat.
Jo, nemají rádi přinesené obroučky, protože musí hodně brousit skla, aby je dopasovali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.