Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tesco mobile

Od: frejda odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám dotaz ohledně Tesco mobile sim karty, přemýšlím o jejím zakoupení, jaké s touto simkartou máte zkušenosti?

Platí stále, že když si dobijete např 400 kč, dostanete 800 kč?

Lze dobíjet i na terminálech sazky?

Případně bych prosil, jestli někdo neznáte e-mailový kontakt na zástupce Tesco mobile, kde bych se mohl zeptat na další podrobnosti...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Odpovědi na www.tescomobile.cz. Na obě dvě vaše otázky je odpověď ano.

hodnocení

0x
Zatím je tato cena garantovaná do konce roku 2014.

hodnocení

0x
Sim kartu mám. Za mě zatím spokojenost.
Dobíjet lze na terminálech sazka, kupón v sítích Tesco a Žabka stejně jako sim kartu nebo online kartou přes internet.
Dobití 100% kreditu navíc při provázání s Club card je opravdu garantováno do konce roku 2014. Bonusový kredit je nutné vyčerpat do 30ti dnů.
Veškeré informace mají na tescomobile.cz kde je možné využívat i samoobsluhu.. Je šikovně udělaná, vidíte i výpis uskutečněných hovorů, případně čerpání dat atd..

hodnocení

0x

Neco najdes na tescomobile.cz/...
a hodne zkusenosti na forum.mobilmania.cz/... .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]