Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noristheron - lék na oddálení-dotaz

Od: nelca* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

včera večer jsem si vzala 1 tabletu Noristerhonu...chtěla jsem si jí vzít i ráno, ale i když jsem si vzala s sebou do práce krabičku N, tak tam byly omylem jiné prášky...večer jsem si ale nechtěla brát rovnou dva...takže jsem to udělala až ráno...no a pak jsem kolem 9té zjistila, že jsem dostala menstruaci, kterou jsem potřebovala oddálit - cca po dvou hodinách jsem zjistila, že přestávám krvácet...myslíte, že když si dnes opět vezmu tuto tablektu, oddálí mi ji i tak, i když jsem ji ráno na chvíli měla? Nebo byste mi radši poradily (ženy) tu pilulku nepožít? Vím, že je to docela zmatečně položená otázka, ale nevím, jak lépe to vystihnout :-D.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Správně se to jmenuje Norethisteron a je to ženský hormon, který má schopnost zablokovat krvácení z děložní sliznice. Radši zavolejte svému gynekologovi, který Vám to předepsal, jestli užívat dál nebo ne, je to docela dryák.

nelca*
hodnocení

Děkuji za radu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]