Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
tento měsíc (17.4.) to bude 2 roky co jsem uzavřel smlouvu na dobu určitou (2 roky) na zřízení internetové přípojky. Vzhledem k tomu, že bych chtěl přejít k jinému poskytovateli, který mi nabízí vyšší rychlost a při tom za levnější měsíční paušál než mám teď chtěl bych smlouvu ukončit. Jen by mě zajímalo, zda mohu poslal výpovězení smlouvy již teď s platností od 18. nebo 17.4? To datum také nevím ... Ve všeobecných podmínkách mají uvedeno, že výpovědní lhůta je jeden měsíc. Mohl by mi někdo poradit jak na to a jak by taková výpověď měla vypadat?
Dobrý den, já jsem toto kdysi řešil tak, že jsem si zavolal na linku poskytovatele internetu, oznámil jsem jim své rozhodnutí smlouvu ukončit a nechal si přesně vše vysvětlit - ta paní věděla i přesný text výpovědi, termíny i kam ji zaslat. Bylo to bez problémů a vše proběhlo dobře. Tedy, dohodněte se také tak. Zdravím!
hezky den, zavolejte jim, ale pocitejte ze "neco" jeste zaplatite - pokud maji jeden mesic, mel jste se zarizovanim zacit kolem 15.3., ted Vam normalne pobezi mesic od doby, kdy vypoved zadate. Predpokladam, ze v podminkach take maji, ze pokud vypoved nepodate, smlouva se automaticky prodluzuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.