Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplněk stravy proti únavě

Od: redroker® odpovědí: 7 změna:

Jsem směnař,takže několikrát za týden po N směně prospím celé dopoledne.Jednou za čas ale potřebuji něco zařídít atp.a spánek nepřichází v úvahu.Můžete mi doporučit nějaký osvědčený (tedy mimo spánku :)) ),volně prodávaný doplněk stravy proti únavě?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já tu jednu noc týdně klidně probdím bez následků, ale pokud to nezvládnete tak silné kafe, občas opláchnout obličej ledovou vodou. Taky prodávají v plechové krabičce ty cucavé pastilky s guaranou pro noční řidiče.

hodnocení

0x

Kromě kávy Red Bull... Pokud máte na kávu návyk, tak silný černý čaj... Ale na mne Red Bull zabírá, nejsem na něj normálně zvyklá...

martinaa*
hodnocení

0x

Speed, Guarana. Různé energy drinky, Redbull, Monster, Kamikaze apod., ovšem pozor tyto drinky by se neměly užíval delší dobu a každý působí na člověka jinak. Třeba přítele Monster nabudí, zatímco Redbull ho uspává, těžko říci, v čem to je.

doplněno 01.03.14 19:51:

tn.nova.cz/...

hodnocení

Bohužel kafe ani energy drinky na mě nepůsobí.Jednou jsem vypil 2 Redbuly najednou a asi za půl hodiny mi spadla hlava na stůl.

jakoola*
hodnocení

0x

Mě pomáhá doplnit si hořčík do těla . Ideální vypít láhev Magnezie , a k tomu chroupat oříšky .

doplněno 01.03.14 20:20:

Redbul? nevín, nevím . Když si ho dám s jegrmaistrem , tak jsem dva dny jak motorová myš . Nespím , neposedím , šílím :)

stirecek*
hodnocení

0x
Proti únavě vám nic jiného než spánek nepomůže :) Ani baterka duracel :)... s velkou vydrží :)

houbarka
hodnocení

0x

Já již mnoho let s úspěchemužívám tablety Caffit, jsou za dostupnou cenu v lékárnách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]