Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letní práce na letišti

Od: radegasticek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

rád bych se zeptal na vaše nápady a návrhy, popřípadě vaše osobní zkušenosti s takovou malou otázkou. Je mi 16 let a už nějakou tu dobu jsem do letectví blázen.Když jsem se loni na jaře dozvěděl, že poletím do Pekingu tak jsem si řekl: Peking? Ok, lepší než drátem do oka za ty jejich zločiny proti lidskosti. Ale jakmile jsem si našel mé letenky, tak jsem se koukl co Lufthansa na let Frankfurt-Peking nasazuje a byl jsem mile překvapen. Airbus A380! Byl jsem z této novinky v sedmém nebi. A tak se ptám Vás, zda nevíte jak by se dala sehnat letní brigáda, kdekoliv, na ktrém koliv letišti, popřípadě přes jakou agenturu, v mých letech. Popravdě by mi i dobrovolnictví moc nevadilo ale to jen tady na Mošnově, protože jezdit každý den vlakem např. Praha-Ostrava, kvůli dobrovolnictví by byl až moc velký výdaj.

Děkuji za vaše názory :).

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

A tak se ptám Vás, zda nevíte jak by se dala sehnat letní brigáda, kdekoliv, na ktrém koliv letišti, popřípadě přes jakou agenturu, v mých letech.
Můžeš sdělit, proč se bojíš obvolat, oslovit sám dostupná letiště v okolí a očekáváš, že ti někdo něco nabídne? Nemusíš jezdit, můžeš třeba stanovat... Trochu samostatné aktivity, bude se ti v životě hodit. Pokud chceš někde letět, tak měj radost a nepatlej do toho politiku, jinak seď doma.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Ona je také otázka, co dokážeš nabídnout.

Další věc je dojíždění. Nevím, odkud seš, ale dokážeš si kolik každodenní dojíždění stojí a také čas?

Nevím na jaké pozice brigádníky berou - rovnání kufrů, uklid. Ale i to bude dost o štěstí a známosti. Sledovat portály, ptát se.

doplněno 01.03.14 17:22:

Jen práce v 16 letech má ještě jistá omezení, takže to bude ještě o to těžší.

radegasticek
hodnocení

Angličtina B2 a jsem z Ostravy. Manuální práce mi nevadí, už jen proto, že je to procentuálněji nejúspěšnější volba. Ptal jsem se známého a ten mi dal kontakt na jednu agenturu.Bohužel agentura už dnes neexistuje :(.

luke237
hodnocení

0x

@Buss uz to napsal - nejlepsi mas si to vsechno obeslat sam. Napis leteckym klubum nebo letistim nebo kam chces dopis, ze ti je tolik a tolik, zajimas se o letectvi, shanis brigadu v mesicich XY, jestli neco nemaji, nevedi o necem, nemohli by te smerovat na nekoho, kdo vi, atd. Tak mas informace z prvni ruky, misto nejake egentury, ktera ti to prezvyka a kdo vi, kolik z toho, co ji vlastni letiste rekne, se dostane az k tobe.

Jak to, ze letis v lete do Pekingu?

radegasticek
hodnocení

Byl jsem tam loni. Na kempu. Bylo to super a přišel jsem na jednu věc. Čína není stavěna na demokracii.Zní to divně jenže taková masa lidí prostě potřebuje pevnější ruku, navíc to naštěstí nejsou komunisti jako u nás.

Jinak děkuju :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]