Nejste přihlášen/a.
ahoj ,jakmám najít svou pokrevní rodinu ,dusím to v sobě několik let a už myslím ,že by bylo dobré tovědět ikdyž byli takový ,že se o mě nepostarali ,tak to chci vědět s kým mám měl tu čest
Dobrý den, ano, a zde máte i odkaz, pokud ten pořad neznáte. Je tam i možnost přímo na těch stránkách zadat si své údaje a třeba se někdo ozve i bez nutnosti chodit na natáčení pořadu do ČT. Zdravím!
Pošta pro tebe, je bezva, ale nevěřím, že by kdokoliv z televize někoho hledal. Herec-pošťák jede najisto k informovanému člověku. Televize na hledání nemá lidi, ani prostředky. Navíc si myslím, že mnoho lidí nemá na to, sednout si před kamery a milionům lidí ukázat své emoce a průšvihy v rodině. Já bych to nedokázala. Já jsem přesvědčená, že na sociálkách mají takové, říkejme tomu kukátko, které jim dovolí nakouknout do tajných evidencí. Není to tak dávno, byl tady jeden rádce, který dovedl najít. Mi našel s přesným datem úmrtí. A nemyslím si, že by jezdil po republice nebo seděl na telefonu dlouhé hodiny. Ztrácel čas s nějakou babkou z Ostravy. Měl přístup k tomu kukátku. Kouknul a druhý den mi napsal na vnitřní poštu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.