Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákon o svobodném přístupu k informacím

Od: skolak* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Pracoval jsem v jednom státním zařízení. Poznal jsem tam tři otitulované spolupracovníky. Alespoň nějaký titul museli mít, jinak by nemohli zastávat svá místa, všichni to dělali při zaměstnání. Nejsou to žádní geniové, stejný průměr jako já. O co jde? No, taky dělám školu a dává mi to neskutečně zabrat. O stres nemám nouzi. Nemohu uvěřit tomu, že oni se svou průměrností vystudovali a já padám na ústa. (Při probírání matematiky na mne jdou mdloby).Jsou informace o jejich dosaženém vzdělání (kde a kdy) k získání dle zákona č. 106? Ono by se mi ulevilo, kdybych zjistil, že studovali v Plzni anebo tělesnou výchovu.

Díky za názor.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Toto je dotaz, který by se měl zarámovat zlatým rámem. Skolák se ptá, proč podle jeho mínění, blbci kolegové, dokončili vysokou školu s úsměvem, když ON-genius nestíhá, je ve stresu a padá na hubu. A chce si prověřit jejich studia! *sok* Myslím si to správně? Čtu to správně? Jestli ano, to teda zíííírááám! *sok*

buss
hodnocení

0x

Poznal jsem tam tři otitulované spolupracovníky. Alespoň nějaký titul museli mít,Tak no, či ne? Ale ve státním se nikdo ve prospěch občanů nepřetrhne, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]