Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím sešít více listů k sobě - doklady

Od: paja7 odpovědí: 6 změna:

Ještě prosím mám asi hloupý dotaz, ale čím zcvakávat faktury ad. doklady pokud je to hodně listů a prošívačka nestačí? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasek*
hodnocení

1x

Dobrý den.

Mrkněte sem: sesivacky-a-rozesivacky.h/...

Jako jedno z kritérií můžete zadat, kolik stran má být schopná sešívačka sešít... Pak si seřadíte výsledek např. dle ceny a uvidíte...

buss
hodnocení

0x

Udělejte dííry a použijte šňůrečku.

paja7
hodnocení

Tak jsem to zkoušela, ale nevypadá to zrovna jak to říct - firemně :-D

myse*
hodnocení

0x

záleží na tom, kolik listů chcete k sobě sešívat...

velkokapacitní sešívačky umí sešít až 150listů... ale je sakra drahá (cca 5tis) jinak na 70stran do tisícovky...

ale faktury klidně můžete posílat nesešité, stažené k sobě např. gumičkou... Viděla jsem i faktury přelepené dokola proužkem papíru a izolepou...

paja7
hodnocení

Taková sešívačka asi neprojde :)) ale tu gumičku nebo papír zkusím. děkuji :)

myse*

Je to naprosto v pohodě - gumička. Posílá nám to spousta dodavatelů (přepravní firmy mají k fakturám spoustu příloh).

takže se vůbec nebojte a klidně je k sobě stáhněte páskem papíru nebo gumičkou (ty se dají koupit ve větším rozměru, takže "netáhnou")

Stejně to obvykle účetní zase rozešívají, tak není co řešit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]