Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Portál o nezaměstnanosti

Od: atrama® odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, zda se někde na internetu najít, kolik je nezaměstnaných v kterém městě, či vesnici. Prostě podrobný, třeba rozepsané kolik žen a kolik mužů. Děkuji moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zdá se, že ten portál viz odkaz by mohl být vhodný. Zdravím!

portal.mpsv.cz/...

doplněno 28.02.14 08:37:

Snad i zde: czso.cz/...

doplněno 28.02.14 10:43:

Zkoušel jsem si stáhnout ty údaje ve formáru ZIP a měl jsem pocit, že je to hodně podrobné. Udělala jste to také? ZIP je archív a musí se rozbalit - tam jsou ty údaje.

Samozřejmě, online, průběžný a aktuální seznam nebude - data se musí zpracovat a následně publikovat (se zpožděním).

hodnocení

Tam už jsem v obou hledala, ale na nich podrobnosti nejsou. Já potřebuji najít aktuální stav v určité obci, nebo aspoň ke konci roku 2013. Je mi divné, že by se to na netu nedalo najít. Ale děkuji Vám.

hodnocení

0x

Myslím že takhle podrobnou informaci bude mít jenom místní úřad práce.

Zkuste jim zavolat a zeptat se jestli je někde taková přesná informace dohledatelná na netu nebo někde na jejich vývěskách. portal.mpsv.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]