Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí práce - ohlášení na ÚP?

Od: petra288 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,ráda bych se zeptala jsem na uřadě práce a chtěla bych dělat domáci práci.Musím to nahlasit pracáku?děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

pokud si vybavíte co jste na ÚP podepsala nejspíš při první návštěvě tak je jasná odpověď - ano. Jinak za určitých okolností mohou chtít vrátit všechny Vám vyplacené dávky.

lm®

Ano,musíte.Oni Vám, dají formulář a ten Vám Váš z-tel každý měsíc potvrdí.Nesmíte si vydělat za měsíc více jak polovinu minimální mzdy = tj.ne více než 4000,-Kč hrubého.

petra288
hodnocení

Ale já z pracáku neberu nic žádnou podporu.něměla jsme na ní nárok jelikož jsem měla odpracováno jen 8měsícu.tak neberu nic.

lm®
hodnocení

0x

Pak tedy nerozumím proč to chcete ÚP hlásit?!

Nespletla jste si to se soc.úřadem?Ale myslím,že domácí prací si nevyděláte tolik peněz,aby Vám zanikl nárok na soc.dávky,pokud na ně teda jinak nárok máte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]