Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni,
ani ne před týdnem jsem začala brát svoje první plato hormonální antikoncepce (Triquilar, třífázová...). První den menstruace, beru to na hodinu přesně. Už mě další podstatné informace nenapadají.
A teď k dotazu. Zítra s přítelem chceme mít styk, můžu mít jistotu, že antikoncepce funguje? Až do včera/dneška jsem měla menstruaci. Právě to mě trochu mate. Když začnu brát prášky, neměla by přestat? Co když to nefunguje a proto jsem tu menstruaci měla i při braní?
Jistě, že by bylo nejrozumnější použít zároveň kondom, ale přece jen, když už to beru, ráda bych využila výhody s tím spojené - bez kondomu. :D
Omlouvám se, je mi 15 tak jsem trošku zmatená. Zítra si o tom promluvím s mamkou, ale ráda bych věděla vaše zkušenosti/názory. )
Děkuji všem!
Určitě se u antikoncepce nachází i příbalový letáák, případně i brožurku. Důkladně si ji přečti. Určitě tam bude i informace o tom, odkdy budeš chráněná.
Po týdnu braní bych tomu úplně nevěřila a kombinovala přece jen s jinou antikoncepcí. Jednou to přežiješ. Tělo si taky musí na to zvyknout. Přece ještě nechceš děti
Mam taky triquilar.beres spravne prvni den menstruace. Menstruace normalne probehne.Potom po dobrani 7 dni pauza, v te dostanes menstruaci a pote dalsi plato.porad dokola.ja treba zacinam ne, koncim v so, a pak dalsi plato zacnu v ne, ale navod je výmluvný dost.
Pouzij kondom, dej tomu cas, klidne cely mesic,pro jistotu . Někdo
ti rekne, ze treba hned po menstruaci to nehrozi, ale...
Ja mela pred mesicem antibiotika a kdyz jsem cetla, ze to muze ovlivnit ucinky ha, bylo po sexu tedy te IN formě
do dalsi menstruace.
Jinak beru ha cca 14 let a neselhala, ale riskovat se mi nechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.