Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sehnal jsem si práci a 3.3. mám den nástupu a musím dovézt potvrzení o evidenci na úřadu práce a tak bych se chtěl zeptat jestli mi bude stačit pouze průkaz uchazeče o zaměstnání, který jsem dostal na úřadu práce při začátku evidence. Jsou tam mj. datumy příštích schůzek a datum začátku evidence.
Nebo se musím stavit na úřádu práce a požádat, aby mi vystavili samotný papír s potvrzením?
děkuji za rady
Potvrzeni o dochazce opravdu nestaci.zajdete na UP, tam vam vystavi potvrzeni o dobe vedeni a ukonceni v evidenci. Pracovni Smlouvu musite dolozit do 8dnu ode dne nastupu do prace na UP a 1 potvrzeni o ukonceni evidence donest na zdravotni pojistovnu.takze pokud mate smlouvu pracovni, vemte ji rovnou s sebou a zaridte to najednou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.