Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nějak mám dilema, co se svým životem a tak mě napadlo vycestovat jako aupair do Anglie. Akorát si občas říkám, jestli na to už nejsem moc stará? V ČR mě nic nedrží a shánět práci u nás v moravskoslezským kraji je celkem deprimující. Co myslíte, vy zkušení? Je to dobrý nápad?
Zdravím, rozhodně stará nejsi Poté, co některé mé kamarádky úspěšně či neúspěšně ukončily VŠ, odjely některé z nich do Irska, Anglie nebo Německa právě jako au-pair. A to jim bylo všem kolem 23-24, některé už se vrátily, jiné vystřídaly několik rodin, jsou spokojené a vracet se zatím nechtějí, tudíž jim je momentálně tak, jako tobě, plus minus rok dva. Ta v Německu se tam vdala za černocha a pohoda
.
Stará nejste,je jen třeba opravdu dobře znát jazyk a většinou je třeba mít řidičák,jezdí se tam ale vlevo,což může být ze začátku trochu problém.Dcera mé kamarádky tam byla přes 3 roky a velmi spokojená u stejné rodiny.Když jim občas upekla české buchty a nebo udělala omáčku-rajskou,koprovku,svíčkovou...tak ji málem nosili na rukách! :--))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.