Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aupair ve 25 letech?

Od: aupeir25 odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

nějak mám dilema, co se svým životem a tak mě napadlo vycestovat jako aupair do Anglie. Akorát si občas říkám, jestli na to už nejsem moc stará? V ČR mě nic nedrží a shánět práci u nás v moravskoslezským kraji je celkem deprimující. Co myslíte, vy zkušení? Je to dobrý nápad?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Zdravím, rozhodně stará nejsi :) Poté, co některé mé kamarádky úspěšně či neúspěšně ukončily VŠ, odjely některé z nich do Irska, Anglie nebo Německa právě jako au-pair. A to jim bylo všem kolem 23-24, některé už se vrátily, jiné vystřídaly několik rodin, jsou spokojené a vracet se zatím nechtějí, tudíž jim je momentálně tak, jako tobě, plus minus rok dva. Ta v Německu se tam vdala za černocha a pohoda*smich*.

hodnocení

1x

Stará nejste,je jen třeba opravdu dobře znát jazyk a většinou je třeba mít řidičák,jezdí se tam ale vlevo,což může být ze začátku trochu problém.Dcera mé kamarádky tam byla přes 3 roky a velmi spokojená u stejné rodiny.Když jim občas upekla české buchty a nebo udělala omáčku-rajskou,koprovku,svíčkovou...tak ji málem nosili na rukách! :--))

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Pokud máte ráda děti a tady nemáte závazky, tak bych do toho šla. Nevím, zda chcete přes agenturu či ne, ale 25 let ještě není tolik, že by nebrali.

instalater*
hodnocení

0x

Moje kamarádka to šla dělat v 42 letech do Paříže. Moje sestřenice se stará o jednoho nemocného pána v německu - bude ji 55. Vy jste proti nim ještě dítě. Proč to nezkusit , ale budte opatrná. Tam vám nikdo nepomůže.

pp
hodnocení

0x

A nechceš vyrazit raději do USA? Jsem v podobné situaci, tak bych uvítala parťačku :).

laik*
hodnocení

0x

hodnocení

0x

On není ani tak důležitý věk, ale spíše to, zda vás zde něco drží. Pokud bych byl ve vaší kůži a neměl zde závazky, klidně bych do toho šel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]