Nejste přihlášen/a.
Ahoj, našel jsem si práci ve výrobní firmě, ale ta firma je Japonská a mají tam i staré japonské stroje. A taky ta pobočka kam bych měl nastoupit byla postavená asi před půl rokem. A já mám strach, abych nepřišel do kontaktu se zvýšenou radiací, od těch strojů z Japonska. Třeba ty stroje jsou dovezené odněkud, kde je zvýšená radioaktivita od té nehody jaderné elekrárny Fukušima. Taky sem si přečetl několik článku a moc mě neuklidnily spíše naopak, někde se psalo, že ta radiace v Japonsku je větší než se myslelo atd.. Jsou mé obavy oprávněné?
Spíš bych v tom viděl výhodu. Ušetříte doma za elektriku . Budete svítit . Ale vážně . To co říkáte je naprostá hloupost . Víte kde žijete? Vždyť je radiace všude kolem nás. Od Příbrami se táhne žila až na Brno. Když se staví barák , tak se tam měří radon. Někdy musíte do základové desky dávat speciální protiradonovou izolaci. Na šachtě jsme šli z 1 patra komínem nahoru po aktivitě a provrtali se bábě do studny. Holka měla přes 90 let a čiperka. Když to tehdy bóchlo v Černobilu , tak některé vozy co dole byla hlušina , tak na povrchu aktivní. Byl jsem lamač střelmistr z uranových dolů. Náš průměrný věk je 52 let. A víte které řemeslo je dle statistik horší na rakovinu než horník v UD? .. Lesní dělník . Borec co kácí stromy. Jó pyly to je svinstvo. ( pyly s tvrdým y . né motorový) Ničeho se nebojte . Tady na tom světě jsme stejně jenom na chvilku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.