Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se pro někoho zablokovat stránka na FB?

Od: yoshi* odpovědí: 4 změna:

Vytvořila jsem stránku na Facebooku. Chtěla bych se zeptat jestli se dá pro nějaké uživatele zablokovat, prostě, aby se na ni nemohli dostat. A nebo jestli jde udělat, aby se tam dostali jen lidé co mám v přátelích. Jde něco z toho?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

levlef*
hodnocení

2x

Pominu to, ze se nekam registrujete, aniz byste znala podminky... pak vam prijde faktura na 5000 a budete se strasne divit... (jen priklad, Facebook je zdarma).

Vpravo nahore je takove ozubene kolecko. Na to kliknete, dole je "napoveda" a to vas provede celym Facebookem. Takze zjistite, ze profil = stranka atd. Resp. profil a stranka se rozdeluji, ale pouze u firem, vas jako jerdnotlivce se toto netyka.

Take muzete menit viditelnost prispevku (to je to co tam pisete - neco muze videt jen jedna kamaradka, neco vsichni pratele atd.), blokovat lidi, zmenit viditelnost prispevku treba na vsechny krome Manky a Anicky atd.

Kazdopadne, nejdrive se zorientujte a teprve pak davejte fotky a podobne veci. A i tak si dobre rozmyslete, co tam chcete dat.

yoshi*
hodnocení

Mooc děkuji, stránky jsem zakládala poprvé takže se musím ještě zorientovat.

hodnocení

1x

klikni si vpravo nahoře na zámeček a je tam napsáno,jak někomu zabráním,aby mě obtěžoval :)

yoshi*
hodnocení

Je tam: Kdo uvidí můj obsah>Kdo uvidí moje budoucí příspěvky?

Zvolím přátelé. A to je nastavení pro můj profil nebo pro moji stránku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]