Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ge money reseni problemu ze zahranici

Od: riviera odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, rád bych se zeptal jak řešit můj problém. Jsem v zahraniči a chci se přihlásit do ge money bank internet banking. Jenže číslo na který mi zasilali mob. Klíč heslo ... Mám zablokované tudíz se na něj nedostanú jak si na dálku změnit zasílání hesla na mobil abych mohl vidět kolik na úctě mám . Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Koukal jsem na jejich stránky a mám obavu,že se Vám to takhle na dálku nepodaří.

Např.pokud ztratíte či zapomenete M-PUK,musíte si nechat poslat novou kartu a pak navštívit pobočku pro nahrání bankovní aplikace.

Pokud si můžete půjčit jinou kartu či jste k dosažení na zahraniční pevné lince,můžete na stránkách banky zanechat svůj kontakt a v určenou dobu Vám zavolají zpět. To vidím jako nejsnažší řešení pro začátek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]