Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestovní pojištění

Od: aksoj* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den . Chtěl bych poprosit o radu a optat se na celoroční cestovní pojištění . Jedná se o to že bydlím u hranic s Polskem a často tam jezdím na motorce se projet a nebo občas nějaký ten nákup . Je to hlavně kvůli motorce kdy dopředu nikdy nevím kam pojedu tak abych byl pro případ teto události pojištěn . Mám rodinu ale s ní si dáváme rodinné pojištění jen když jedeme do zahraničí a to je tak 2-3 do roka tak si myslím že pojišťovat rodinu celoročně je zbytečné . Můžete mi prosím poradit co by bylo pro mne nejlevnější a nejlepší . Koukal jsem že neco nabízí i moje banka ( mBnak ) ale moc se v tom nevyznám . Moc děkuji za pomoc .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Nejlépe bude zajít na pobočky, vzít si nabídky, srovnat, popovídat si o tom, co za jakých podmínek kryje. Nebo něco k pojištění odpovědnosti ... nebo k vlastnímu, je-li. Ale i na cestovní jsou srovnávače.

profiporadna*
hodnocení

0x

Dobrý den,

nejlepší a nejlevnější je celoroční pojistné od Axa Assistance, na opakované výjezdy, lze to sjednat i na dálku, nikam nemusíte chodit, když tak mohu pomoci..

Celoroční cestovní pojištění pro Evropu se dá sehnat za 600 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]