Nejste přihlášen/a.
Ahojte celkem mě trápí neustála zima na ruce i když mi teplo tak ruce jsou tom hůře a celkem velká zima mi na ně je. I ostatní říkají, že je to divné. Nevíte co by mi mohlo pomoct?
Dobrý den. Nechte se podrobně vyšetřit lékařem - internistou. Je hodně lidí, kteří se celý život domnívají, že jaou pouze zimomřiví, avšak většina z nich má poruchu krve. A to buď chybu týkající se v jejím složení nebo chybu týkající se oběhu. Jinými slovy, mají hustou krev a s tím je spojena řada komplikací, které nejsou laxním přístupem pacientů odhaleny a řešeny a časem mají fatální následky. Takže určitě jděte za internistou.
Ahoj, tohle mívám dost často, ale mívám i s tudené nohy. Kamarádka mi poradila, že si mám koupit mořskou sůl ( mořská má velké krsytaly a dobře kumuluje teplo) , dát na plech, strčit do trouby a ohřát na teplotu horkého písku na pláži, potom si na něj dát chodidla v ponožkách a nechat prohřát. Tímto způsobem se prohřeje celé tělo a prokrví u ruce. M"žeš to zkusit, mě to pomáhá :o)
ju,tak to mam také,osobně sem míval,a nyní,po úrazu palce,ještě horší,prý strudené ruce,upřímné srdce,a je pravda,že to může souviset s krví,když na někoho sáhnu,je to jako by sáhla smrt,osobně si ruce když je nejhůře namáčim vodou a střídam teplou a studenou,ale ani jedna nesmí být nepříjemná,aby nebyla moc horká,nebo studená,ale může to klidně být ne jen problém s krví,ale i jiným ogánem,mně třeba špatně fungují ledviny asi na 70 % a také by mi zajímali další názory na tuto otázku,a předem za ně děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.