Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mini tetování

Od: petam* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
chtěla bych poprosit umělecky založené lidi (pokud tady nějací jsou) o návrh takového mini tetování na vnější stranu pravého prsteníčku. Chtěla bych si tam nechat něco vytetovat, něco malého,aby to nepřesahovalo na celý prst, nomálního, žadnou divočinu, ale zatím jsem nenašla žádnou inspiraci na netu. Tak třeba tady ji najdu :)
Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Motýl, kytička, nějaký nápis nebo iniciály, symbol vašeho zájmu, nějaké zvířátko?

hodnocení

2x

Asi jsem staromódní a předpojatý, ale pokud si mohu vybrat, tak například nejdu k pokladní, co má piercing, nebo tetování. A když koukám po holkách, tak piercing, tetování či cigareta mě dost spolehlivě odradí.. ;)

doplněno 25.02.14 12:50:

Jsem doufal, že si to třeba rozmyslí. :)

martinaa*

Tome, a jak to pomůže tazatelce? Jak to řeší otázku?

A ano, jsi předpojatý, možná až fobický. Já třeba s tetováním učím ve školce a nikdo z rodičů, dětí ani kolegyní s tím nemá problém. Ani ředitelka. Vidíš, mě spolehlivě odrazují rychlé a poněkud hloupé soudy lidí, co o mě nic nevědí, ale už mají jasno.

doplněno 25.02.14 11:37:

Petam, a k dotazu - taky jsem třeba pro nějaký nápis. Nebo třeba ještěrku, hada, prostě něco dlouhé a nízkého*smich*

petam*
hodnocení

martinaa - jj něco prostě dlouhého a nízkého to chce, jen najít to něco co by mě oslovilo :)

petam*
hodnocení

To je mi celkem fuk, na to jsem se neptala ;)

ma*
hodnocení

0x

Moc se mi líbí tetování sloníků, viděla jsem podobný i na živo, moc pěkný.

Mini tetování
ma*

Paráda! Po letech už vidím dospělého muže a pak starého pána se sloníkem na prstě, jak vychvává své děti a pak vnuky *haha*

doplněno 25.02.14 16:32:

Pardon, ne pána, ale paní a pak babičku *smich*

ma*

Mlčeti zlato ;) pokud nedáte radu, nemusíte přeci odpovídat, to že jste na tetování zastárlá? a co? ne každý je takový! :)..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]