Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu navrhnou tykání?

Od: ladymoon* odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli můžu navrhnout tykání staršímu klukovi? Je mi 16, jemu něco kolem 22. Nejde o nic vážného, jen se vždycky pozdravíme a prohodíme pár slov a on mi vždycky vyká "dobrý den, na shledanou" tak se chci zepat, jestli to neni blbé, mu navrhnou tykání a jestli je to z pohledy etiky správné. A když už ano tak jak mu to mám říct?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě můžeš, i když jsimladší, ale jsi žena. Řekni mu to naprosto normálně jako se bavíte.

doplněno 24.02.14 23:19:

Třeba: Nebylo by lepší kdybyste mi tykal? Nebo: Mohl byste mi tykat, mám to radši. Nebo: Pár dní už se známe, tak mi tykejte.

ladymoon*
hodnocení

Jen ono jde o to, že on tam je ještě vždycky s někým, takže je mi to takový trapný...

Tak zkus: A netykali jsme si už posledně? Buď se chytí, nebo pak odpovíš. Ne vlastně, to jsem si spletla. A v tu ránu byste si mohli začít tykat.

ladymoon*
hodnocení

A kdybych mu příště rovnou řekla "Ahoj"? To už by bylo moc?:D

Nebylo, i tak se to dá. Tos už ale mohla udělat při 1. nebo 2. setkání.

Tykání navrhuje 1. žena, takže mu buď začni tykat a když to nepochopí tak mu mezi řečí řekni...Klidně mi tykej. Nebo ho k tomu rovnou vyzvy.

ladymoon*
hodnocení

No mně to dřív přišlo blbé, protože se nevidíme zas tak často, a když ho vlastně znám jen od vidění a naše konverzace nejsou moc záživné. Tak ja to teda příště zkusím děkuju :)

Jo jo a nestresuj. Bude to v pohodě.

Hele v klidu zadnou hlavu si z toho nedělej...
Když nejde o život tal jde o ...no

iz*
hodnocení

0x

Tak chceš mu tykat, nebo budeš dál hledat, jak/proč/z jakého důvodu mu tykání nenabídnout? Rozhodnutí je na tobě!

buss
hodnocení

0x

Můžeš cokoli, pokud mu to nevadíí, tak se zeptej jeho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]