Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevlastní sourozenci se do sebe zamilovali

Od: brnak034 odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

žiji spolu se svým synem kterému je 15, před nedávnem se k nám nastěhovala moje přítelkyně i se svoji dcerou (21 let). Její dcera se snažila na mého syna působit kamarádsky, ale můj syn se choval chladně, tak se vlastně chová ke všem cizím lidem. Před asi měsícem se ale začali spolu bavit čím dál tím víc, sem tam někam zašli, a ona dostával květiny od stejného "ctitele" chvíli to vypadalo že bez sebe nedají ránu. Dnes ale byly mé teorie potvrzeny, a vybalili to na nás, že se milují atp. I přesto že jsem něco takového čekal, přece jenom jsem cítil takový zvláštní pocit.

Nemůžu spát, a chci se zeptat co mám dělat, co by jste dělali Vy?

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Slečna ve 21 letech je už hotová ženská. Zkouší své ženské zbraně a stačí jí k tomu i 15 letý zajíček, který hoří jak vích, jen se na něj podívá. Takovým ušákům je jedno, jaká, která nebo čí je to dívka, hlavně, že o něj někdo projeví zájem. Hned to opětují.

Uvidíte, nebude to mít dlouhého trvání. Ona si najde někoho vhodného k sobě, on si potrucuje a bude zase dobře. Byla prostě nejblíž a měla všechno,co15 letého kluka přitahuje. Tak se mu nedivte, uvidíte, že to brzy pomine. Jak se říká:

Ať se mládí vydovádí! *smich* Jaga.

Naprosto souhlasím s Jagou. *palec*. Chlapci podvědomě chybí máma a nachází ji v mladé ženě.

hodnocení

0x

Jednak nevycházím z úžasu - ony jsou už děti přátel hned sourozenci? Stejně tak nevím, proč z toho nespíte - i kdyby došlo na ,,věc´´ tak blbý děti mít nebudou, anžto nejsou pokrevní příbuzní, pokud bylo klukovi 15 tak to není protizákonné a s největší pravděpodobností si do toho nenechá kecat. Myslím, že jediné co můžete je čekat, co se z toho vyvrbí.

paw*
hodnocení

0x
Deti muzou byt stastne. Odpadne jim predstavovani se u rodicu partnera a v budoucnu rozhodovani, ke kterym rodicum na vikend :).

iz*
hodnocení

0x

Té jednadvacetileté to dlouho nevydrží. nejspíš jenom "zkouší", co její matka a Vy vydržíte ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]