Nejste přihlášen/a.
ahoj, je mi 16, už jsem na střední. Chtěla bych si najít nějakou brigádu,ale nějak mě nenapadá kde. Z moc velkého městta nejsem, bohužel. 20 000 obyvatel a supermarkety tu máme 4, tam nikoho nehledají,kde byste sháněli brigádu vy? MÁTE NĚJAKÉ TYPY? ) díky.
Roznos letáků jedině po škole a o so+ne, ale není to moc dobře placené, roznos je někdy v určitém termínu. Též potom, kdy se učit, a nějaká relaxace. Je-li to nějaká firma, doveze letáky domů a doma si je kompletujete, musí být na to tedy prostory. Roznos novin už je lepší, jedná se o ranní roznos a střídá se i sobota. Jestli budou mít volné pozice. Pak by mohl přicházet v úvahu večerní úklid, hlídání dětí večer /zdravotní škola výhodou/, call-centrum, odpolední práce v administrativě, v advokátní kanceláři, podatelně apod. Firmy šetří a vyplatí se jim zaměstnat studenta na částečný úvazek. Nejdříve se optejte doma, u příbuzných a u sousedů. Pokud se nezeptáte, nebudou o Vás vědět, že něco sháníte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.