Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Je nám skoro padesát a budeme se brát. Poraďte nám, prosím, skladbu na svatební obřad. Mám strašně ráda Bryana Adamse a jeho Everything miluju. Myslíte, že by to šlo na obřad? Nechceme žádné svatební pochody, je to civilní obřad jen pro nás dva a pár našich blízkých. Za názory i návrhy Vám budu vděčná. Hezký večer
Kdyby mi bylo skoro padesát, a chtěl bych se ženit, klidně bych si takovou skladbu vybral... v tom věku už bych si do toho nenechal kecat, je to můj den, budou hrát to, co se mi líbí... už to slyším jako tiché podbarvení celého obřadu, něco nádherné...
Přeji mnoho štěstí!
...až budu mladší, popřemýšlím o jiné skladbě, než kterou mi před 44 lety "pomohli vybrat, poradili" rodiče, známí, kamarádi, budoucí manželka... tenkrát velký výběr na Staroměstské radnici nebyl... a mně to bylo stejně jedno... hlavně, že mi dali tu moji vyvolenou...
Moje kamarádka měla jako svatební pochod jednu orchestrálku od skupiny ABBA. Nepamatuji si, jak se to jmenovalo, ale orchestrálek moc nenatočili, takže by nemělo být těžké to najít. Bylo to úžasné.
Nebyl to Arrival? Tím ABBA startovala koncerty.
doplněno 22.02.14 18:43:Jojo, je nádherná , líbí se mi daleko víc v původní verzi, než třeba od Oldfielda, je více slavnostní.
Pokud na ni nastupovali ženich a nevěsta, muselo to být vskutku majestátní.
Za mě určitě anoNádherná píseň.A mimochodem,přeji Vám hodně štěstíčka do nového svazku.Ať vydrží až na věky věkův
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.