Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název písně

Od: elliskas odpovědí: 3 změna:
Potrebuji zjistit název písně,jenže pochybuju zda na něj někdo přijde. Pamatuji si totiž jenom dvě poslednom slova z písně: for you. Možná for ti...for you...ale fakt nevim. Kdyby někdo vedel,řekněte. Nevim zda to zpívá kluk či holka atd.,protože jsem tu písničku slyšela zpívat náhodou nějaké holky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co kdybys nám napsala něco víc?

Třeba jestli je to rychlý song,pomalý,hip hop atd...

Takových písniček můžou být stovky,třeba Bryan Adams - Everything I do,I do it for you

doplněno 21.02.14 21:05:

Pokud jsi ji slyšela párkrát v rádiu,tak snad můžeš být konkrétnější,my tady nemáme křišťálovou kouli.

Zpíval to chlap,ženská nebo skupina?

Dá se to připodobnit k nějaké známé písničce?

elliskas
hodnocení

Já toho o ní právěže moc nevím. Párkrát jsem ji slyšela v rádiu(je novější). Žánr bude pravděpodobně pop nebo něco podobného.

kjanik112*
hodnocení

0x

Není to Tea for two z roku 1925?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]