Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hudba - asi harfa- vlakové nádraží

Od: ztaflo odpovědí: 3 změna:

Ahojda, mohu se zeptat. Vždy, když jsem v Praze na vlakovým nádraží, no prostě na Florenci, tak tam hraje taková krásná hudba, jakoby harfa, ale nejsem si tím jistí, vždycky ji tam slyším, nevím někdo, co to je za hudbu? Kdo ji případně hrajě, jestli víte, o kterou hudbu jde...:)

výtka
Upozornění od sys strejc 21. 02. 2014 18:44:44
Asi máte na mysli nádraží autobusové. Hlavní vlakové je o jednu stanici metra dál...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, pokud jde o znělky na vlakovém hl. nádraží v Praze, tak je to asi jen elektronická podoba (snad ve formátu MIDI). Jsou různé, ale Vy máte asi na mysli ty od Bedřicha Smetany - Vltava a Vyšehrad (tedy pouze motiv). Více k poslechu po stažení viz odkaz (Znělky). Zdravím!

hlaseni.webnode.cz/...

doplněno 21.02.14 23:13:

Zde je originál (Vyšehrad skutečně začíná harfou):

doplněno 23.02.14 00:33:

ztaflo - poděkování zcela postačilo a ta poklona není nutná. Hlavně, že už to víte.

:-D tak to se teda podařilo, a já se bál, že je to zas nějaká hudečkovina...

ztaflo
hodnocení

MOCKRÁT Vám děkuji, přesně to jsem měla na mysli. Asi za Vámi přijedu a pokloním se. Jsem opravdu vděčná, díkydíky díky! :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]