Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Easyjet - změna letu

Od: denishqa odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, zakoupila jsem si letenku flexi u Easyjet a potřebovala bych změnit datum letu. Bohužel na stránkách easyjet jsem nikde nenalezla možnost změny, jen možnost změny jména, nebo sedadla. Někde jsem četla, že to lze změnit až týden před odletem, tak se chci zeptat , co je na tom pravdy? Musím počkat a pak to změnit půjde?

Předem děkuji za odpověď :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kralovnaevzenie*
hodnocení

0x

vypada to ze pokud jste si letenku koupila online tak by to zmenit melo jit, predpokladam, ze kdykoliv, musite se prihlasit na svuj ucet u easyjet, kliknout na let ktery chcete zmenit a nekde by tam melo byt neco ve smyslu zmena letu. Za zmenu letu se plati asi 1000 Kc plus doplatek rozdilu v cene letenky, tak se mrknete jestli by nebylo lepsi ji zrusit uplne nebo nechat propadnout a koupit si novou. Pokud s tim porad budete mit problemy, tak ji zkuste zavolat na +44 843 104 5454 ale mluvi tam jenom anglicky, francouzsky, nemecky, italsky a spanelsky

ohneta*
hodnocení

0x

Dobrý den, a není lepší se zeptat Easyjetu? Jinak nastudujte obchodní podmínky, bod 9.1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]