Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stolní hokej simba - náhr. hokejisti

Od: ok® odpovědí: 7 změna:

prosím vás, nemáte někdo navíc,koupím, náhr. hokjeisty do stolní hry hokej simba arena?

mám dva hráče se zlomenou holí. na netu jsem nenašel obchod

jedná se o tuto hru - rozinka2.inshop.cz/...

děkuji

PS nevím čím to slepit, ale určitě by to nedrželo a jedná se hráče kteří mají hokejky na pravé straně

a také nevím zda by pasovali třeba hráči se značkové stolní hry Hokej STIGA

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, náhradní figurky výrobce samostatně nedodává.

ok®
hodnocení

a pasují nahradní díly ze STIGA na Simbu (jde mi o to uchycení hráčů)

To bohužel netuším, mám jen Simbu:(

jimmy77
hodnocení

0x

Dobrý den,ještě sháníte hokejisty? Děláme se ženou dětem pořádek v pokojíčku. Náš hokej má ulomenou ovládací tyčku na hráče a chystám se všechno vyhodit do popelnice... Pokud máte zájem,za poštovné vám pošlu klidně všechno ;)

kb125*
Dobry den,
jestli jsou ty vase zbytky jeste k mani, radi bychom si je vzali. Deti dostaly Simba hokej k vanocum a nekteri hraci se netoci od sameho zacatku.
Diky kb125
luciankax

Dobrý den,

náhodou jsem narazila na váši odpověĎ prodeje hráču na hokej simba. Chtěla bych jen vědět zda je ještě možnost koupení. Děkuji Švarcová

evamatouskova

Dobrý den, také sháním náhradní hokejisty, jsou ještě k mání?

Děkuji moc, hezký den, Eva M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]