Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nemá někdo momentální přehled kolik stojí samozřejmě + - zubní můstek?Byla jsem u p.zubaře nejdřivě "oblbnuta" bolestí a pak i cenou...Mělo by se asi jednat o klasický můstek tedy (3 zuby?).Jeden my schází na ty dva kolem to bude usazeno.Navrhnutá cena 12 tis za plnou keramiku a 9200,- za nějakou levnější varinatu..
Prosím nezná někdo ceny a zda je lepší investovat do plné keramiky nebo levnější ho řešení.Můstek bude nahoře vzadu a nebude vidět.
děkuju
Dobrý den, nevím zda mají různí zubaři různé ceny, ale já jsem v lednu 2011 dala za můstek z keramiky na 6 předních zubů necelých 15 000kč. Jednalo se o výměnu můstku, pod kterým se mě po mnoha letech jeden zub zkazil, tak mi ho vytrhli. Potom jsem měla provizorní protézku než se to zahojí, ta stála 800kč. Takže teď pod můstkem nemám 3 zuby a na třech zbývajících zbroušených je to nasazeno. Jsem s tím velmi spokojena, dříve jsem měla zezadu zlato, ale to mi bylo rozmluveno, že keramika je lepší. Tak nevím, zda jsem Vám trochu poradila, ale za 3 zuby se mi zdá 12 000 hodně.
Cenu si každý zubař určuje sám, takže Vám nikdo nepoví moc blíže. Z vlastní zkušenosti s cenami za zubní protetiku... se mi cena jeví jako odpovídající. Obecně se zubaři je to dnes na rozdíl od dob "sladkého" komunismu mnohem obtížnější. Je jich za A) NEDOSTATEK a za B) LIBOVOLNĚ si stanovují ceny. Někdy mám pocit, že téměř podle "kabátu". Takže nejlépe je jít k zubaři jako houmles na sociálku a možná dostanete lepší cenu nebo spíš vás samozřejmě zubař jako pacienta nevezme :D Vláda by se měla na ceny u zubaře myslím "doplatky" zaměřit. Buď A) DOSTAT DO SYSTÉMU VÍC ZUBAŘŮ a/nebo REGULOVAT CENY. V dnešní době zubař = lichvář(v drtivé většině).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.