Ahoj,asi v úterý se mi udělala strašná vyrážka na rukách.Máma říká,že je to z alergie.Já ale nevím,co si mám na to dát,aby to zmizelo.Nejen že to svědí,ale ke všemu to i štípe.
Ahoj. Nemůžeš kvůli tomu spát? Maminka má pravdu, vypadá to na alergii. Přestože jsem sama alergička, tak ti mast neporadím. Taková věc patří do rukou kožního lékaře. Navíc netuším, co máte v lékárničce. Taková babská rada první pomoci je sádlo. Přemýšlej, s čím jsi měla kontakt v pondělí (nové oblečení, jídlo na které nejsi zvyklá, nový prášek na praní...). Pokud se ti povede zjistit, na co tvé tělo takto reagovalo, máš na půl vyhráno. Další rada "NEŠKRÁBAT" - hrozí zanesení infekce. Vím, to se lehce řekne, hůř udělá . Každopádně se domluv s maminkou a navštivte lékaře.
Nemáte doma nějaké prášky proti svědění z alergie? Prášky Dithiaden, Zodac atp.? Určitě je to alergie. Zastav se u lékaře, ať se netrápíš a pro příště máš doma tlumící lék. Mělo by to za 2, 3 dny přejít. Bude dobře, když najdeš, z čeho ses osypala a tomu se příště vyhni.
Zajdi na kožní,udělají Ti testy na alergii. Tak se zjistí, zda alergii skutečně máš a na co. Někdy kus života nic a najednou se projeví. Já až po padesátce zjistila /*tedy spíš lékaři v nemocnici/, že jsem silně alergická na oleje Konkor.
Někdo se osype po nějakém jídle, znám lidi, kteří nemohou jíst jahody nebo čokoládu.
Ale to Ti tam všechno zjistí, řeknou a uvidíš, že se toho zbavíš. Přeji Ti, ať to je brzy pryč. Jaga.
136anonymka136
Ok,děkuji za odpovědi.Domluvím se s tátou a zajdeme na kožní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.