Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrážka na rukách

Od: 136anonymka136 odpovědí: 4 změna:
Ahoj,asi v úterý se mi udělala strašná vyrážka na rukách.Máma říká,že je to z alergie.Já ale nevím,co si mám na to dát,aby to zmizelo.Nejen že to svědí,ale ke všemu to i štípe.
Vyrážka na rukách
Vyrážka na rukách #2
Vyrážka na rukách #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miklous*
hodnocení

0x
Ahoj. Nemůžeš kvůli tomu spát? Maminka má pravdu, vypadá to na alergii. Přestože jsem sama alergička, tak ti mast neporadím. Taková věc patří do rukou kožního lékaře. Navíc netuším, co máte v lékárničce. Taková babská rada první pomoci je sádlo.
Přemýšlej, s čím jsi měla kontakt v pondělí (nové oblečení, jídlo na které nejsi zvyklá, nový prášek na praní...). Pokud se ti povede zjistit, na co tvé tělo takto reagovalo, máš na půl vyhráno.
Další rada "NEŠKRÁBAT" - hrozí zanesení infekce. Vím, to se lehce řekne, hůř udělá :(.
Každopádně se domluv s maminkou a navštivte lékaře.

hodnocení

0x

Nemáte doma nějaké prášky proti svědění z alergie? Prášky Dithiaden, Zodac atp.? Určitě je to alergie. Zastav se u lékaře, ať se netrápíš a pro příště máš doma tlumící lék. Mělo by to za 2, 3 dny přejít. Bude dobře, když najdeš, z čeho ses osypala a tomu se příště vyhni.

hodnocení

0x

Zajdi na kožní,udělají Ti testy na alergii. Tak se zjistí, zda alergii skutečně máš a na co. Někdy kus života nic a najednou se projeví. Já až po padesátce zjistila /*tedy spíš lékaři v nemocnici/, že jsem silně alergická na oleje Konkor.

Někdo se osype po nějakém jídle, znám lidi, kteří nemohou jíst jahody nebo čokoládu.

Ale to Ti tam všechno zjistí, řeknou a uvidíš, že se toho zbavíš. Přeji Ti, ať to je brzy pryč. *mala* Jaga.

136anonymka136
hodnocení

Ok,děkuji za odpovědi.Domluvím se s tátou a zajdeme na kožní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]