Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou měnu do poslké Osvětimi

Od: kajek odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

o víkendu jedu s cestovku do polska do Osvětimi. Chtěl jsem se zeptat, je lepší si vzít eura nebo PLN např. na WC nebo jiné drobnosti. Co je výhodnější?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Berte Zloté, jinak by Vás tam šulili...

doplněno 04.03.14 13:35:

Trhy berou všechno, jak koruny tak Eura.

kajek
hodnocení

Děkuji to jsem potřeboval vědět :) Přeci jenom EURO je tvrdší měna ...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nerad bych poradil špatně, ale myslím, že situace v Polsku je stejná, jako u nás - euro tam nemají zavedeno, tak já bych si vzal jejich národní měnu. Zkuste jít u nás na WC a platit v euro. Euro asi vůbec nepotřebujete. Zdravím!

doplněno 04.03.14 09:14:

kajek - berte jejich měnu a všude Vám vrátí zpět. S euro by mohl být problém.

kajek
hodnocení

Děkuji za reakci, ale tuto informaci jsem dostal z cestovky, že si máme vzít buďto zloté nebo eura, tak proto jsem se raději zeptal. V každém případě beru zloté :)

majkam
hodnocení

0x
Třeba se ještě někdo koukne na tuto otázku,přidala jsem se,abych nemusela zadávat jinou.Pojedeme do Polska zájezdem na jeden den,také okoukneme trhy,když už tam budeme.Platí se na trhách ve zlotých nebo v českých korunách?
radil*

Na tržnicích berou Zlotý i Koruny, většinou dají obdobný kurz jako ve směnárně. Pokud nakupuješ do 1000, tak se ani nevyplatí směnárnu navštívit.

hodnocení

0x

Tam byl koncentrační tábor, ne? To Vás obdivuji, že tam jedete. Byla jsem tam jako dítě na prohlídce a stačilo mi to. Pamatuju si jí velmi dobře. Je to pro silné žaludky. Vzala bych tam Eura i zloté.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]