Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
o víkendu jedu s cestovku do polska do Osvětimi. Chtěl jsem se zeptat, je lepší si vzít eura nebo PLN např. na WC nebo jiné drobnosti. Co je výhodnější?
Dobrý den, nerad bych poradil špatně, ale myslím, že situace v Polsku je stejná, jako u nás - euro tam nemají zavedeno, tak já bych si vzal jejich národní měnu. Zkuste jít u nás na WC a platit v euro. Euro asi vůbec nepotřebujete. Zdravím!
doplněno 04.03.14 09:14:kajek - berte jejich měnu a všude Vám vrátí zpět. S euro by mohl být problém.
Tam byl koncentrační tábor, ne? To Vás obdivuji, že tam jedete. Byla jsem tam jako dítě na prohlídce a stačilo mi to. Pamatuju si jí velmi dobře. Je to pro silné žaludky. Vzala bych tam Eura i zloté.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.