Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolecne bydleni- jak manzele po 20 letech?

Od: liana* odpovědí: 19 změna:
Vim, ze mi nikdo nepomuze a ze si svuj problem musim vyresit sama. Jde o to, ze jsem se na kratkou dobu nastehovala k priteli. Nechci mu tu zavadet nove poradku a byt za hysterku, tudiz se tady chci poradit! Miluju ho, chova se ke mne hezky, spime celou noc v objeti, jo takhle to vsechno klape, ALE v nedeli kdyz jsem se nastehovala byl unaveny a usnul v devet bez sexu bez cehokoliv. Otazka sexu mi velmi trapi. V pondeli rano vstaval do prace, ja byla doma, varit pry nemam, ze se naji v praci. Nenajedl. Kdyz prisel v osm vecer domu, mel hlad, ze si pry jen pro neco skoci pres ulici. Cekala jsem, ze bude do 10 minut doma, ale byl pryc dve hodiny, pry to trvalo, zakecal se s kamaradem atd. Mela jsem silenej strach, ale nechtela jsem delat hysterku, takze jsem mu ani nezavolala nic. Zbytek vecera probehl v poklidu vcetbe sexu a lahve vinka. V utery mel volno, vstal ve 12 a cely den stravil sledovanim show. Ja dosla pro pivka a ze v sest zkoukneme hokej. Ne, on sel varit veceri, nepustil mi k tomu, ze to chce udelat! Takze ja jak chlap s lahvacem v ruce cumela na hokej a on varil! Po skonceni hokeje se sel koukat na fotbal, ja odmyla veci od vecere, sla se osprchovat a spat, on ze za mnou prijde. V pul jedenacty jsem nevydrzela a sesla dolu do obyvaku, vyjimecne cucel na serial, polonaha jen v krajkovym zupanku jsem si na nej sedla obkrocmo a tahala ho do postele! Pry jen vyhodi popelnici pred dum a prijde. S neporizenou jsem odkracela a cekala. Prisel ve trictvrte na dve, zapnul si tentyz serial a prej "zlaticko jsem te nechtel vzbudit", pul hodiny na to spal jak spalek. Akce zadna, ja cumela do stropu uz nehorazne vytocena! Ve ctyri rano jsem se rozhodla, ze to preci jen zkusim, a pod perinou se o neco pokousela, absolutne ho to nevzbudilo, spal az do rana jak zabitej, byl vzrusenej a ja pokusy nevzdavala, ale marne! V pul dvanacty vstal - dnes ma opet volno- dal si sprchu, udelal snidani a pustil si serial. Ja nemluvna, hooodne vytocena, jsem to vydrzela hodinu a odjela ke kamaradce! O jde vecer s klukama na fotbal. Ani nevim
jestli se vracet domu nebo prespat u kamaradky, nechci delat sceny a byt za hysterku po 3 dnech, nechci vest vazne rozhovory, ktere chlapi nesnasi, ale nici mi to.. nechci ho ani menit, ale zrejme ho nepritahuju, ac jsem doposud o tom nepochybovala a treba je to poznani, ze se k sobe proste nehodime...

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

já Vás mít doma tak už mám odsezeno 5 let za vraždu

myse*
hodnocení

3x

No... skončilo namlouvání a začal normální život... Budete se s tím muset smířit... Když jste chodili "na radne" tak bylo vždycky posvícení a věnovali jste se 100%ně jeden druhému, ale život - myslím tím všední život je o něčem jiném!

V běžném a každodenním životě člověk musí a chce dělat i jiné věci, než se věnovat své druhé polovičce, každodenní sex taky přejde, ale to neznamená, že byste se neměli rádi...

Vždyť je přece hezké, že vařil večeři i pro vás, ne? a že se pak koukal na fotbal? no a?

Nechte svému partnerovi jeho prostor pro život a vy si nechte taky svůj... A neurážejte se, není proč. Navíc by to vůbec nepochopil

sebod*

A já doplním - dejte si pozor nato, abyste svému příteli sex neznechutila jeho věčným vymáháním Jo, chlapům se líbí, když ho ženská svádí a provokuje, ale při překročení určité meze se z potěšení stává noční můta.

vlasatec*
hodnocení

3x
Ještě mě chybí info jestli chodite do práce, podle všeho ne a nudite se. Člověk totiž když chodí do práce tak potřebuje vypnout, relaxovat.
liana*

nechodím momentálně do práce, ale i když jsem dělala okolo 60 hodin týdně neměla jsem potřebu se válet celý den u tv. Jednou za čas proč ne, ale každý den volna?!

hahanaj*
hodnocení

1x

Myslím, že nastala běžná realita- žádné sexuální hrátky ...sex přeci nemusí proběhnout denně ... a že on vařil večeři, no a co manžel taky vaří a nehněvám se proto na něj . A že s vámi nebude stále jen vysedávat doma to také je běžné...potká známé pokecají i se sejdou - jistě taky máte své známé a on vám je nezakazuje ...najděte si koníčka a užívejte si ho.Pak si chvíle spolu prožijete jinak ,než když vy jen neustále čekáte ...a někdy pěkné chvíle spolu jen tak- jsou lepší než vymáhaný sex.

hodnocení

1x

Nepíšete, jak dlouho jste spolu chodili. Říká se, že po měsíci společného bydlení se jeden o druhém dozvíte více, než za rok randění. Vám není třeba ani měsíc. Stačí jen necelý týden, abyste věděla, jaký je a jak si představuje život se ženou. Každý jsme nějaký a on je takový. Záleží, co od muže chcete. On chce rohle a nemá cenu dělat rozhovory u stolu. K ničemu to nevede. Je prostě takový a určitě vůbec nebude chápat, o čem je řeč, proč by měl něco měnit. A když bude chtít změnit, věřte, že to bude jen na chvíli. Má takový naturel. Buď budete chtít žít takhle nebo půjdete. Jinam. ;) Hodně štěstí

pohanka*
hodnocení

1x

Moc se mě nelíbí ta pasáž ,,ve 4 hodiny ráno jsem se rozhodla atd.,,! Proč nám to sem píšete? Červená knihovna hadr. Myslím, že by jste měla zajít na poradu za psychologem a sexuologem.

hodnocení

0x

NIKDY nerušit od seriálu! To je pravidlo! Doufám, že kouká aspoň na něco kvalitního :D

dobrman*
hodnocení

0x

Pokud spolu dva jen chodí, je to vždycky něco jiného, než když spolu začnou žít. Buďte ráda, že máte možnost si vyzkoušet společný život "nanečisto", alespoň zavčasu poznáte, jestli je to to, co ve skutečnosti chcete. Pokud máte problémy už teď, asi bude lepší, když si najdete někoho jiného, protože sice se můžete snažit tyto věci přehlížet, ale jednou vám to stejně bude zase vadit a přijdete na to, že celou dobu jen v něčem ustupujete a stejně to dopadne rozchodem

liana*
hodnocení

0x

děkuju všem za názory

jen doplním: nikomu vám nepřijde divný, že stále čumí na seriály a show atd.? nechci ho měnit, jen v 30 letech, divný...

vlasatec*
Tak je holt pecivál, koukejte s ním nebo jestli vám vadí tak s ním nebuďte

Co je špatného na koukání na seriály? Jestli nekouká na blbosti typu Ordinace, ale na kvalitky jako Hannibal, Supernatural, TBBT, Community, Firefly a tak - koukejte s ním!

vlasatec*
hodnocení

0x
Mě to přijde normální sice bych si představoval že když to jsou první společný dny tak bude pozornější. Každopádně když něco chlap řekne tak to má platit, když řekne že jde pro jídlo a je hned zpět tak se má hned vrátit. Taky bych se nastvala kdybych byl ženská.

instalater*
hodnocení

0x

Něco podobného znám . měl jsem kamarádku ,jinak báječná ženská , která se ke mně nastěhovala . Já jsem ji bral jako kamarádku a ona byla zamilovaná. Spali jsme spolu v jedné posteli . Chodili před sebou nazí , ale já jsem potřebu sexu nějak necítil. Po půl roce se odstěhovala. Sex jsme spolu měli jenom jednou. Nymfomanka . Ona by to chtěla skoro každej druhej měsíc. Copak jsem nějakej stroj. Pokud vy jednáte tak jak píšete , tak se mu to akorát zhnusí. Asi jste nepochopila jednu věc. Chlap musí být ten co dobývá a dělá si čárky na futro. A pokud tomu tak není , tak se tak aspoň musí cítit. Pokud vám někdo bude pořád strkat na talíři pod nos byť sebelepší dobrotu , tak ho s tím za chvíli pošlete do háje.

sebod*

instalater. Asi si sedím na vedení. Označujete svoji bývalou kamarádku jako nymfomanku, protože to chtěla skoro každej druhej měsíc? Hmm... To teda byla divoška *smich*

amadeus*

Coze? Kazdy druhy mesic? Hrozna nymfomanka! Ta snad na nic jineho ani nemyslela! :-D

Nemuzete hazet vsechny chlapy do jednoho pytle. Ja mam napriklad rad, kdyz zeny iniciuji sex a uz vubec nehrozi, ze by se mi zhnusila kvuli tomu, ze ji nemusim dnes a denne dobyvat. A ani trochu me nezajimaji nejake macho-carky na futru.

Na druhou stranu nemam tuseni, jake mohou v lidech zustat vasne po x-letech souziti.

culdabulda1*
hodnocení

0x

Možná byste si měla zavčas uvědomit, že Váš partner zde není jen proto, aby plnil Vaše přání, ale že má i svoje nároky a svoje představy o spokojeném životě. Stejně, jako by se nelíbilo Vám, aby Vás partner takovým způsobem "opruzoval".

Pokud máte takové požadavky, tak si najděte nějakého hodného moulu - ale s tím zase nebudete spokojená, protože ženy mouly moc neobdivují. Měla byste se s partnerem naučit žít tak, abyste se navzájem tolerovali, a aby se nikdo z vás necítil ve svazku špatně. K tomu by vám mělo napomoci právě to společné bydlení před svatbou. Buďto si na sebe zvyknete (tj. i na chyby a hlavně na chyby toho druhého), anebo se rozejdete. Tak hodně zdaru. Marcela.

hodnocení

0x

Jestli vážíte třeba 150 kilo, možná ho fakt nepřitahujete, to se takhle na dálku těžko dá říct. Třeba si Vás našel a nastěhoval domů jen proto, aby na něj okolí nekoukalo jako na "bukvici". Nebo možná je prostě povaleč a zbytek života si představuje s lahváčem v jedné ruce a dálkovým ovladačem ve druhé. Jezdíte třeba na výlety? Sportujete? Zabýváte se společně taky čímkoliv jiným kromě televize a chlastu?

Jestli jste spíše akční, možná bude vhodnější se poohlédnout po nějakém jiném chlapovi nebo si najít práci aby Vám to tolik nepřišlo a prostě se jeho flákání přizpůsobit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]