Nejste přihlášen/a.
No... skončilo namlouvání a začal normální život... Budete se s tím muset smířit... Když jste chodili "na radne" tak bylo vždycky posvícení a věnovali jste se 100%ně jeden druhému, ale život - myslím tím všední život je o něčem jiném!
V běžném a každodenním životě člověk musí a chce dělat i jiné věci, než se věnovat své druhé polovičce, každodenní sex taky přejde, ale to neznamená, že byste se neměli rádi...
Vždyť je přece hezké, že vařil večeři i pro vás, ne? a že se pak koukal na fotbal? no a?
Nechte svému partnerovi jeho prostor pro život a vy si nechte taky svůj... A neurážejte se, není proč. Navíc by to vůbec nepochopil
Myslím, že nastala běžná realita- žádné sexuální hrátky ...sex přeci nemusí proběhnout denně ... a že on vařil večeři, no a co manžel taky vaří a nehněvám se proto na něj . A že s vámi nebude stále jen vysedávat doma to také je běžné...potká známé pokecají i se sejdou - jistě taky máte své známé a on vám je nezakazuje ...najděte si koníčka a užívejte si ho.Pak si chvíle spolu prožijete jinak ,než když vy jen neustále čekáte ...a někdy pěkné chvíle spolu jen tak- jsou lepší než vymáhaný sex.
Nepíšete, jak dlouho jste spolu chodili. Říká se, že po měsíci společného bydlení se jeden o druhém dozvíte více, než za rok randění. Vám není třeba ani měsíc. Stačí jen necelý týden, abyste věděla, jaký je a jak si představuje život se ženou. Každý jsme nějaký a on je takový. Záleží, co od muže chcete. On chce rohle a nemá cenu dělat rozhovory u stolu. K ničemu to nevede. Je prostě takový a určitě vůbec nebude chápat, o čem je řeč, proč by měl něco měnit. A když bude chtít změnit, věřte, že to bude jen na chvíli. Má takový naturel. Buď budete chtít žít takhle nebo půjdete. Jinam. Hodně štěstí
Pokud spolu dva jen chodí, je to vždycky něco jiného, než když spolu začnou žít. Buďte ráda, že máte možnost si vyzkoušet společný život "nanečisto", alespoň zavčasu poznáte, jestli je to to, co ve skutečnosti chcete. Pokud máte problémy už teď, asi bude lepší, když si najdete někoho jiného, protože sice se můžete snažit tyto věci přehlížet, ale jednou vám to stejně bude zase vadit a přijdete na to, že celou dobu jen v něčem ustupujete a stejně to dopadne rozchodem
děkuju všem za názory
jen doplním: nikomu vám nepřijde divný, že stále čumí na seriály a show atd.? nechci ho měnit, jen v 30 letech, divný...
Něco podobného znám . měl jsem kamarádku ,jinak báječná ženská , která se ke mně nastěhovala . Já jsem ji bral jako kamarádku a ona byla zamilovaná. Spali jsme spolu v jedné posteli . Chodili před sebou nazí , ale já jsem potřebu sexu nějak necítil. Po půl roce se odstěhovala. Sex jsme spolu měli jenom jednou. Nymfomanka . Ona by to chtěla skoro každej druhej měsíc. Copak jsem nějakej stroj. Pokud vy jednáte tak jak píšete , tak se mu to akorát zhnusí. Asi jste nepochopila jednu věc. Chlap musí být ten co dobývá a dělá si čárky na futro. A pokud tomu tak není , tak se tak aspoň musí cítit. Pokud vám někdo bude pořád strkat na talíři pod nos byť sebelepší dobrotu , tak ho s tím za chvíli pošlete do háje.
instalater. Asi si sedím na vedení. Označujete svoji bývalou kamarádku jako nymfomanku, protože to chtěla skoro každej druhej měsíc? Hmm... To teda byla divoška
Coze? Kazdy druhy mesic? Hrozna nymfomanka! Ta snad na nic jineho ani nemyslela!
Nemuzete hazet vsechny chlapy do jednoho pytle. Ja mam napriklad rad, kdyz zeny iniciuji sex a uz vubec nehrozi, ze by se mi zhnusila kvuli tomu, ze ji nemusim dnes a denne dobyvat. A ani trochu me nezajimaji nejake macho-carky na futru.
Na druhou stranu nemam tuseni, jake mohou v lidech zustat vasne po x-letech souziti.
Možná byste si měla zavčas uvědomit, že Váš partner zde není jen proto, aby plnil Vaše přání, ale že má i svoje nároky a svoje představy o spokojeném životě. Stejně, jako by se nelíbilo Vám, aby Vás partner takovým způsobem "opruzoval".
Pokud máte takové požadavky, tak si najděte nějakého hodného moulu - ale s tím zase nebudete spokojená, protože ženy mouly moc neobdivují. Měla byste se s partnerem naučit žít tak, abyste se navzájem tolerovali, a aby se nikdo z vás necítil ve svazku špatně. K tomu by vám mělo napomoci právě to společné bydlení před svatbou. Buďto si na sebe zvyknete (tj. i na chyby a hlavně na chyby toho druhého), anebo se rozejdete. Tak hodně zdaru. Marcela.
Jestli vážíte třeba 150 kilo, možná ho fakt nepřitahujete, to se takhle na dálku těžko dá říct. Třeba si Vás našel a nastěhoval domů jen proto, aby na něj okolí nekoukalo jako na "bukvici". Nebo možná je prostě povaleč a zbytek života si představuje s lahváčem v jedné ruce a dálkovým ovladačem ve druhé. Jezdíte třeba na výlety? Sportujete? Zabýváte se společně taky čímkoliv jiným kromě televize a chlastu?
Jestli jste spíše akční, možná bude vhodnější se poohlédnout po nějakém jiném chlapovi nebo si najít práci aby Vám to tolik nepřišlo a prostě se jeho flákání přizpůsobit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.