Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,po dlouhé době jsem navštívila "hravé aukce". Nevěřila jsem vlastním očím...na liště stálo,že jsem přihazovala více než 260 krát!Jak je to možné!Sami sI můžete nastavit, kdy a jak dlouho a kolikrát jsem přihazovala!
jsou to prostě hravé aukce = možnost jak lidi nalákat na nízké ceny, které nakonec drasticky přeplatí aniž si ho toho sami všimnou. Dříve se říkalo, že v systému jsou roboti, kteří v poslední vteřinu váš příhoz stejně přehodí. Většinou to byla divná jména a proto se o tom spekulovalo.
Samozřejmě si můžete stěžovat, že systém automaticky přihazoval víc než měl umožněno a žádat vrácení kreditu, ale sám bych to bral jako ponaučení a vícekrát bych tam nechodil... na žádný takový systém. Tam vyhrává vždy jen provozovatel a to velmi snadno a vysoké částky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.