Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s kapkami Citrovital (od Fytofontany). Je to výtažek z grapefuitových jadérek a údajně zvyšuje obranyschopnost organismu a je super při nachlazení a trávicích potížích. Chtěla bych to zkusit, mám časté potíže s žaludkem a s nachlazením to také není růžové - máte někdo zkušenosti? Díky
Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale citrovital používáme s přítelem vždy při prvních projevech nachlazení, hlavně při škrábání v krku, a musím že jsem od té doby nikdy neměla kašel. Jakmile začnu pociťovat první příznaky, vezmu si 15 kapek rozpuštěných v čaji a po druhém třetím opakování je krk skoror v pořádku. Myslím si, že je to ideální varianta pro lidi, kterým třeba citrusy nechutnají nebo potřebují rychle zaléčit nachlazení. Jedinou nevýhodou je opravdu velmi hořká chuť. Ale alespoň pro mě to není nic, co by nešlo vydržet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.