Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak poznat zájem u kluků? Začíná mi puberta a znáte to. Kluci mě začínají více zajímat, ale nejsem si u jednoho jistá, že má zájem. Ze zvláštních okolností si mě všímá čím dál víc. Jednou jsme se setkali pohledem v hodině. Ne na chvíli, ale 1 minutu! A to už se začínám bát. To že se víc zajímá chápu (Jeho kámoš má ctitelku a jen já vím kdo to je.) Jenže už to ví. I tak se zajímá! (Pomohla jsem mu a HODNĚ!-aby to zjistil, ale to je vedlejší) Teď (po tom co to zjistil) mi řekl hodně velké tajemství. K tomu ještě, že si zítra bere deník do školy u kterého mi řekl stránku. (prý by mě mohla zajímat) Navíc že je to stránka o holkách co seč mu líbí. MÁ ZÁJEM NEBO NE? Navíc jsme se s kámoškou dohodly že ona se zeptá na mě (špatně to pochopila -zmateně a já na ni. (jí řekl o mě, ale i oni. Mě, ale jen o ni i když jí že o ni má zájem. a mě že jen trošku má zájem o ni o mě se nezmínil. (o mě se zmínil jen ji)JSEM ZMATENÁ. POMOC!
Dobrý den, tento dotaz vyvolal moji vzpomínku na první projevy zájmu o druhé pohlaví. Bylo to ve školce a já si tam vybral jednu holčičku, které jsem stahoval sukénku a tahal ji za cop. Chtěl jsem tím vyjádřit svůj zájem o ní, ale ona z toho moc velkou radost neměla a žalovala - a tím přišla o ctitele. Až Vám bude onen chlapec stahovat sukénku a tahat Vás za cop, tak máte jistotu jeho zájmu. Ale, vážněji. Zkuste mu být nablízku, pozorujte jeho chování k Vám (naučte se vnímat signály), usmějte se na něho, povídejte si a ono se to pozná. A kamarádkám o tom moc neříkejte, ať Vám to nezkazí. Tak, ať se zadaří. Zdravím!
Zdravím. A nebylo by lepší se ho zeptat na rovinu, než po tom pátrat takto a zmateně? Zájem se pozná např. tak, že Tě vyhledává pohledem, usmívá se na Tebe, nebo mrkne..A Ti odvážnější se nebrání komunikaci s protějškem, který se mu líbí a zajímá ho...A nestydí se to říci do očí, popř. děvče někam pozvou (na procházku, do kina, do cukrárny atd.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.