Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je to cca 5 dní, co jsem si nechala u jedné kadeřnice prodloužit vlasy. Chtěla jsem se dostat i ke svojí, protože jsem měla už odrosty, ale dohodla jsem se s paní, co mi prodlužovala, že se ke svojí kadeřnici objednám potom, aby doladila rozdíly, případně lehce zastřihla celkový účes. Včera jsem byla u své kadeřnice, ačkoliv věděla, že mám prodlouženo, ještě se ptala, co a jak...cenově..atd. Chválila mi to. Nakonec stříhala stříhala, až mi to celé ostříhala a já mám teď na hlavě to, co jsem měla před prodloužením. Jsem nešťastná, takových peněz a je to všechno pryč. Vlasy mám zase krátké. Mám všechny účtenky. Mám právo požadovat minimálně cenu za vlasy, nejlépe i za práci? Co když na to nepřistoupí? Jak se můžu bránit? Děkuji za odpověď.
Dobrý den. Kadeřnice stříhala a stříhala... s Vaším souhlasem. Vy jste zaplatila a odešla jste jako spokojená zákaznice. Tudíž si můžete být jistá, že od kadeřnice uslyšíte, že jste si to takto přála a nic jste nenamítala. Jistě, že na pozdější námitky nepřistoupí, protože jste je měla vznést ihned, když jste nebyla s její prací spokojená. Tady bych ani o žádné reklamaci neuvažovala, ale je to samozřejmě na Vás...Je to i Vaše chyba, že jste si nechala na hlavě vytvořit to, co na ní nyní máte..Berte to jako ponaučení pro příště a pokud Vám kadeřnice nevyhovuje, poohlédněte se po jiné. Někdy se takové věci stávají, když se dvě strany třeba špatně pochopí, nebo se zákaznice nedovede vyjádřit, co a jak vlastně na hlavě chce vytvořit...
Já u své kadeřnice sedím před zrcadlem., vy ne? S kadeřnicí se předem domluvím jakou mám představu (já k ni mám důvěru a tak stačí když řeknu, můžeš na krátko nebo chci to delši asi pocud). Já koukám a mám pusu, když se mi něco nelíbí řeknu to hned.
Copak vy ¨jste neřekla co máte za přání, zavřela oči a otevřela je až doma? Nevím jak dokážete, že kadeřnice ostříhala vlasy o své vúli a že vy jste to tak nechtěla.
.. vytáhne ty vlasy z koše a omlátí vám je o hlavu protože její nasrání nebude znát hranic .. vy jste snad nevyděla jak vás stříhá .. měla jste říct když se vám něco nelíbilo .. teď už budete chodit s křížkem po funuse. Nemusí vám vůbec nic vracet. To by potom mohlo být že jsem se chtěl ostříhat na krátko druhý den jsem si to ráno ale rozmyslel a zjistil že mi to nesluší a chtěl bych to reklamovat .. to je můj problém ne problém kadeřnice já to tak chtěl. Vy jste chtěla ostříhat vlasy tak je ostříhala ..
Je to snad půl roku, co se toto řešilo v televizi - jak reklamovat u kadeřníka. Také jsem to nevěděla. Jediná reklamace je NEZAPLATIT. Tím vyjádříte nespokojenost. Protože jakmile zaplatíte, je to jako byste souhlasila s provedenou službou. Vidíte, souhlasila jste, zaplatila jste. Nyní se už s tím netrapte. Řekněte si, že jste určitě v životě přišla o více, nebo ještě přijdete. Hlavně, že jste zdravá, máte práci bydlíte apod. Případně, vlasy zase narostou. Za nějaký čas na to budete už jenom vzpomínat.
doplněno 18.02.14 19:32:Dále je již řada na kadeřnici, aby jednala. Brala se, že práci vykonala dobře.
Samozřejmě kadeřnici znám, chodím k ní 5 let. Nejsem pitomá, právě že důvěru k ní mám/měla, proto mě ani ve snu nenapadlo... Pokud jste to dočetli do konce, tak jste zjistili, že vlasy nebyly moje, ale kupované, za dost peněz. S kadeřnicí jsem se samozřejmě dohodla, jak to udělá, že jen zlehka dorovná rozdíl mezi mýma vlasama a nastavovanýma. To je tak těžké pochopit? Přece si nenechám dobrovolně ostříhat vlasy, které jsem si koupila a nechala udělat za dost peněz. Kdyby byly moje, tak budiž! Měla jsem 50 cm prameny a teď mám délku 38 cm. Přesně to co jsem měla dříve. Sama z toho byla divná, prostě stříhala stříhala...když máte vlasy do pasu a prostříhává, tak to opravdu hned nevidíte...řešila jsem to s ní hned, stále to řešíme. Myslím si, že by bylo fér, mi zaplatit aspoň ty kupované vlasy, když už ne práci za přidělávání...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.