Nejste přihlášen/a.
Brý večer,
U nás na škole je jeden kluk co se mi líbí, zdravíme se, chci mu říct už i něco jinýho než pozdrav (už mě pozdravil i jednou nebo dvakrát sám od sebe). Už dvakrát se mě zeptal jestli nemám cigarety a nebo zapalovač a já mu řekla že ne v obou případech protože nekouřim a nechci si u něj udělat mínus (já vim za tohle mám mínus u vás). Odeslala sem mu řádost na fb ale on jí ještě nepotvrdil (ale na fb už byl) ale žádost ani nepotvrdil ani nezamítl.
Co si o tom všem myslíte?
Ahoj. Kdyby měl zájem, využil by, podle mne, každou příležitost k navázání komunikace s Tebou. Pokud by ses mu líbila tudíž stejně, jako on se líbí Tobě, neignoroval by Tvoji žádost na fb. Ale nezoufej, třeba není jenom tak pohotový a potřebuje více času, než se té šance chopí. My ho neznáme, Ty ano...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.