Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Solná jeskyně na dýchací cesty?

Od: 123mirek® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

vždy v zimním období mívám rýmu a kašel. A toho kašle se dlouho nemůžu zbavit. Jsem zahleněný a chraptím. Pomohl by mě pobyt v solné jeskyni?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

yn5hog
hodnocení

1x

Zatím mi všichni doktoři na plicním a alergologii potvrdili, že je to k prakticky k ničemu.

Takže tady je především důležité, kdo to doporučuje. Když bych provozoval solnou jeskyni, tak bych také psal a doporučoval, že je to skvělá věc.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, osobně to moc doporučit nemůžu, protože takové jeskyně jsou semeniště bacilů - právě proto, že tam chodí převážně nemocní lidé.

Na zahlenění a chrapot z osobních zkušeností doporučuji Vincentku nebo kloktání obyčejné slané vody, inhalaci slané páry (horká voda a sůl, naklonit se nad lavor s ručníkem přes hlavu. Dále Müllerovy pastilky s islandským lišejníkem, ty jsou přímo proti chrapotu a jsou fakt výborné. A vyřadit hlenotvorné potraviny, především mléčné výrobky.

Na škodu není ani Oscillococcinum, i když jsou to homeopatika.

doplněno 18.02.14 19:23:

A pokud už se pro jeskyni rozhodnete, tak určitě běžně pouze a jenom do té přírodní, těch v republice moc není. Ty uměle vytvořené jsou zamořené a poměrně neefektivní.

hodnocení

0x

Ano,doporučuje se.A je to skvělý a účinný relax;) solne-jeskyne.info/...

erikretr*
hodnocení

0x

Zdravím.Doporučuje se určitě si zajedte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]