Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Mám tu takovou teoretickou otázku. Proč si lidé deaktivují facebook? Teď jsem se setkala s tím, že si můj známý dneska z ničeho nic deaktivoval facebook. A já si říkám, proč to asi udělal? Nic mě nenapadá. Z jakého důvodu si člověk může z ničeho nic deaktivovat účet na fb? Když už ho to tam nebaví, tak ho může přece jednoduše vymazat, ale třeba to předem ohlásí. A stejně nechápu proč by to někdo dělal... napadá vás něco?
O důvodech proč někdo zruší ve svém počítači fb může být hromada a tady můžeme jen polemizovat proč to onen uživatel udělal.Možná konečně procitl a pochopil že už se na tomto primitvním programu,plného neskutečných blbostí,nepotřebuje svěřovat co právě dělá,co ho štve,kolikrát byl dnes na záchodě,jaké je venku počasí a spousta dalších blbin co se tam objevuje Taky mohl zjistit že tento program slouží hlavně k tomu aby do počítače a z počítače tahal různé informace a zasí.al ho různým spamem a kdo ví čím ještě...
Z opačného důvodu, než pro který Facebook používali. Člověk FB používá, dokud jej baví, případně pokud mu moc nezasahuje do ostatních aktivit (i když se to dá ukočírovat).
FB není zaměstnání ani škola, ani žádná jiná povinnost. Svou účast, deaktivaci nebo úplné zrušení účtu není nikdo povinen nikomu hlásit/oznámit.
cože? on si někdo deaktivoval účet na fejsku? Tomu se mi opravdu nechce věřit! Hledal bych za tím nějaké opravdu vážné zdravotní problémy..
já ho zrušila, přestalo mě to bavit . poté, co jsem si přidala do přátel dva své doučovací žáčky, tak se mi pořád vnucovalo sto puberťáků. se svou skupinou reálných přátel jsem stejně byla v kontaktu víc v reálu, než na fb. část z nich ho ani neměla. poslední dobou jsem tam skoro ani nechodila, člověk těžko hledá čas i na ty " bližší " zájmy.
Vlastně si odpovídáš sama. Lidi už jsou tak zblblí, že tvůj známý si deaktivuje účet a ty místo abys zvedla prdel a šla se ho zeptat, nebo mu aspoň zavolala, tak vlezeš na poradnu a ptáš se cizích lidí, proč to udělal. Zdá se ti to normální? Mě teda absolutně ne.
Já myslím, že deaktivace není tak definitivní jako to vymazání. Když jen deaktivujete účet, tak ho pak můžete zase aktivovat a máte pořád své přátele, fotky, příspěvky... Nic se nesmaže. Třeba chtěl ten Váš známý chvilku vypadnout z toho prostředí, kde jsou všichni jen proto, aby se pochlubili jak jim to sluší nebo co všechno umí. Taky bych to nejradši někdy udělala :D Zároveň si není jistý, jestli to třeba vydrží na pořád, tak se radši neuchyloval k úplnému vymazání.
Chce se mi odpovědět - ,,Protože dostal rozum ! ´´ Ovšem prakticky se ztotožňuji s Ringem, FB je o ničem. Nebo hůř - je to úžasný nástroj ke špiclování - dnes, v době kdy se řeší každá kamera jako ohrožení soukromí, tak spoust jedinců na sebe vyprdolí naprosto všechno i s fotkama.To nejsou nějaké konspirační teorie, to je jasně dokázané, krom toho, že to dělají amíci, na které to prásknul Snowden, tak už jsem byl několikrát svědkem toho, že šéf si prohlíží CV uchazečů o místo, přičemž dotyčného prolustruje přes FB. Reakce na fotky z ,,povedené pařby´´ je zpravidla věta - ,,TOHOHLE přece nemůžeme přijmout za OZ !
Toho se fakt já účastnit nemusím, já si svého soukromí cením víc, než nějakých lajků.
Deti facebook maji.nejsem rada, zda se mi celkove nebezpecne, se o sobe nekde rozsirovat...at mi nikdo nerika, ze to zneuzit nelze.
Vas pritel si da do pratel sveho pritele, ktereho neznate, ale uz se dozvi i o vas, cele to presne nechapu, ale bojim se toho.
Takze moje otazka by zněla- proc si nekdo zaklada facebook?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.