Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o podpis_problém-mezinárodní odpovědka

Od: raski* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit posílám fotky do USA jednomu matematikovi o podpis, ale vyskytl se problém mám vše až na mezinárodní odpovědku, kterou nemohu koupit u nás na české poště. Byl jsem tam před 3 týdny a neměli ji a když jsem tam byl dneska tak ji stále nemají. Údajně jim je asi před měsícem vybrali a stále neposlali nové. Takže moje otázka zní mám místo mezinárodní odpovědky poslat v obálce společně s fotkami dolary? A kolik tak stojí poštovní známka v USA do evropy budou stačit 2$? Potřeboval bych hlavně opovědi těch co mají s psaním o podpisy měnší zkušenost.

Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

zabu
hodnocení

0x

IRC kupony používají snad nejvíc radioamatéři, hlavně ti krátkovlnní. Zkuste u Vás nějakého najít. Odkud jste?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]