Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze zaslat hotovost na adresu v zahraničí?

Od: jdetok odpovědí: 5 změna:

Ahoj ..lze poslat peníze na adresu kamaráda ve Francii? nemyslím na jeho účet, ale na jeho adresu! to znamená,že já přinesu hotovost na poštu a chci je poslat kamarádovi do Francie (který ale nemá účet) takže mu je musím poslat na adresu..Jde to vůbec? díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakoola*
hodnocení

2x

Ano , lze. Celkem jednoduše přes Western Union ( je téměř na každé české poště), Složíte peníze na poště , vyplníte formulář , dostanete kod .Kod nadiktujete kamarádovi. S tímto kodem a s průkazem totožnosti si kamarád ve Fracii na poště své peníze vybere téměř okamžitě.

lendak*
hodnocení

ano přesně tak Jakoolo...! jde to přes WESTERN union...peníze měl kamarád asi za 15 minut ve Francii ...já dostala číslo ,které jsem mu poslala a mohl si je ihned ,několik minut po mém odeslání , vyzvednout tam u nich...SUPER služba pokud potřebujete rychle někomu kdo nemá účet zaslat hotovost...

luke237

Nenasel jsem cenik WU, ktere uctuje posta. Jestli jsou stejne jako tyto.

V kazdem pripade ty poplatky jsou dost vysoke, takze Western Union pouzivat jen pro nezbytne pripady.

buss
hodnocení

0x

Na to máme "cenné psanííí" a pojistit.

luke237
hodnocení

0x
Ceska posta: slozenka Z/C"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]