Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer,maluji 1 zeď v bytě 1/2 chci nechat bílou a druhou polovinu jinou barvu příčně rozdělit na 2 trojúhelníky.Nalepila jsem si pásku barvně vymalovala tu 1 polovinu pásku strhla dólu a mám to takové okousné někde se odlepilo i s trochou omítky jinde zas barva zatekla pod pásku na tu 2 bílou 1/2.Jak to děláte vy?Mám blbou pásku?Nebo jí mám odtranit ještě než to uschne?Nebo jsem prostě levá?
děkuji za vaše nápady a rady
Takhle dálkově...předpoklad je,aby podklad držel,t.j. neutrhnul se. To je podmíněno více faktory,ovšem pokud vám páska urvala i omítku,bude problém i v pásce.Prodávají se pásky pro tento účel,ideální je papírová,je téměř bílá - jakoby průsvitná. Lepí "tak akorát".Je to samolepka,určitě vám poradí v prodejně,pokud netrefíte nějakého šmoulu.Kraje,které mají formovat linii toho,co chcete,musí být dobře přilepeny,aby barva nezatekla,Odtrhává se,jakmile je barva "čistá",nemusí být nutně zaschlá. Nenechat déle,než je nutné,po zaschnutí a vytvrdnutí barvy na pásce urvete barvu znovu.
Záleží i na barvě samotné. Další možnost je udělat rozhraní od ruky,to se ale musí umět...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.