Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ráda flirtuji - je to špatně?

Od: kikis* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, nevím, jestli je to problém, ale chtěla bych znát cizí názor na moje flirtování s jinýma klukama. Je mi 19, půl roku mám přítele, mám ho moc ráda, nepodvádím ho, ale když se objeví nějaký nový kamarád nebo jiný charismatický kluk, ráda si s ním zaflirtuji, třeba přes smsky nebo icq nebo i naživo...Prostě mě to baví, ale mám strach, abych tak neublížila tomu mojemu, když třeba vidí, že si s někým píšu, tak žárlí...Ale ublížit můžu i tomu, se kterým takhle flirtuju, třeba ve mě vidí potencionální partnerku a někam si zajdeme...ale když mě chce třeba políbit, tak uhnu...opravdu nic vic než ten flirt. Myslíte, že je to tahání za nos?...Můžu tím ublízit více lidem?..Když se mi ten nový objev nějak znelíbí, tak toho flirtování s ním nechám, ale začnu, až se objeví nějaký nový...Asi se klukům líbím, protože je to poměrně často. Okořeňuje mi to život. To. co mi chybí s tím mojím, si vynahradím takhle. Taková duševní onanie. Asi jsem sobec, protože kdyby to dělal ten můj, vadilo by mi to. Jsem celkem žárlivá a přitom můžu tohle dělat... Asi to dělám pro to, že když už mám toho svojeho a s novým nemůžu být, tak si to tímhle kompenzuji...Když mi napíše nebo poví něco lechtivého, tak mě zašimrá v břiše, jsem asi vzrušená...Je to normální?..Měla bych toho nechat?...Že se to nějak zvrtne, se nebojím, jen abych nikomu neubližovala... Díky, kiki.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdarec,

no řeknu to asi takhle. Nikdy nevíš co se stane.

Můžu ti vymyslet tísíc milión konců jak to může dopadnout. Já se řídím heslem - Co by vadilo mě, to nedělám.

Když se tvému příteli nelíbí tvoje flirtování a ty toho nemůžeš nechat, tak to dělaj tak, aby to neviděl a nikdy se to nedozvěděl. Jestli by se to dozvěděl, byl by asi hodně naštvanej a myslim, že by dostal aji pocit, že už o něj nestojíš.

Můžeš mu to zkusit vysvětlit proč se tak chováš, ale tomuhle řešení bych se asi moc nepřikláněl, i když by bylo asi nejlepší pro něj (možná pro váš vztah).

No můžeš tím ubližovat těm klukům co si u tebe dělají naděje, měla bys jim asi říct že to bereš jako flirt a nic víc, že partnera nepodvedeš a nechceš ho opustit. Můžeš ublížit i tvému příteli a i sobě teoreticky.

Musíš si určit priority, co je pro tebe nejdůležitější a nejpotřebnější a podle toho se zachovat :)

Snad sem ti aspoň trochu poradil, jestli jo tak díky za ohodnocení odpovědi ;)

lm®

Já bych se taky podepsala pod to,co řekl raven :Co nechci aby dělal partner mně ,nedělám já jemu.

Ale zase na druhou stranu ať hodí kamenem kdo nikdy neflirtoval...?! ;)Byť zadaný(á).

A ktomu ubližování.Svým způsobem skutečně můžeš ubližovat oběma - partnerovi,trápí ho to ,žárlí i tomu druhému -dělá si u Tebe naděje,neví,že pro Tebe je to jen flirt.

Kdybys dokázala sama na sebe pohlédnout z nadhledu,možná by sis musela připustit,že si tím potřebuješ dokázat,že jsi stále přitažlivá,možná,že právě to Ti partner nedává dostatečně (pro Tebe) najevo.

LM. Uz si bezim pro kamen. Ukaz mi, kam ho mam hodit.

Ono totiz nejde o to, jestli se flirtuje v dobe, kdy s nekym chodim, ale jestli se flirtuje v dobe, kdy chodim s nekym, koho mam skutecne rad, jak psala tazajici se. Ona ocividne nema, pac by mu to nedelala. Treba to ale jeste nepriznala ani sama sobe.

hodnocení

1x

No. Nevim jak jinym, ale mne osobne by vadilo, ze kdyz by mi moje holka pred ocima flirtovala s jinym (i kdyby jenom esemeskou). A vadilo by mi to zrejme na tolik, ze bych ji kop do zadku, ze by pristala rovnou na ulici.

Zrejme ho nemas skutecne rada, jinak by si to nedelala.

pipielix
hodnocení

Hm...Tak to jsme na tom stejně, ale já si narozdíl od tebe s tím, jestli jim ublížím, hlavu moc nelámu...Myslím, že každý si rád zaflirtuje a ani u toho tvojeho myslím, že to není vyjímkou. Dodává to tomu vztahu opravdové zpestření...Pak se k sobě chováte dokonce hezčí a aj se na sebe víc těšíte, ale bacha na to, aby se to nezvrtlo, k nevěře je od flirtiku kousek...A jen tak mimochodem, miluješ ho?..Ja toho svýho zezačátku milovala, tak jsem to nedělala...Ale ted, ted uz jsme spolu jen ze zvyklu,ale mame se taky radi, nevadi mi to diky tem obcasnym flirtum nekde jinde... A jestli je sobecké dělat neco, co by ti samotne na druhém vadilo, tezko odpovedet...

hodnocení

0x

A nebo si polož otázku:

Mohla bych chodit sama se sebou? :)

Taková otázka je snad děsivější než než všechny děsy a můry nejděsnějších děsů...
19.04.09 22:48

:D ;)

liza12

Chodit sám se sebou? Já teda ne-e ale jeden kámoš, on je gay ae on není normální gay on je ujetej na chlapský nohy prostě se mu líbí a on mi vykládal jako jak a co má rád, tak on onanuje sám od 10 let a on když ještě s nikým nechodil tak si u toho osahával a lízal svoje nohy . A teď každej když po něm něco chce třeba napovídat při písemkách a tak , tak mu za to musí pučit nohy na lízání a mazlení a tak. Abyste veřili že nekecám tak mi taky ukazoval jeho nejoblíbenější veby třeba:

www.czechmalefoot.com/free/nab/uvod.htm

Ale zase umí pedikúru lepší než v salónu a dělá ji zadarmo :)

lm®

Zaujala mmne ta řečnická otázka.Mohl bych chodit sám(a) se sebou?

Myslím,že každý ,kdo si upřímně odpoví zjistí,že asi ne,prostě proto ,že protiklady se přitahují a taky o sobě až moc víme...:);)

To liza12:Upřímně jsem se zasmála (jako už dlouho ne) nad popisem toho Vašeho kámoše,fakt.

I pro mě. Obdivuji svého laskavého manžela, dnes je to 24 let, co jsme se vzali. Já bych se sebou nevydržela ani týden.

kikis*

Jesti bych mohla chodit sama se sebou?..Mno...to nevím...stačí, že by se mou mohl chodit někdo jiný, ne?..:) Né, to je sranda :) Nevím, asi bych se sebou chodila, kvůli těm všem věcem, co tomu druhemu muzu dat.. To kdyby vedel..snad by odpustil i ty flirtíky...Ja ho ¨mam fakt rada, vždÿcky se ne něj moc těším...žadného jsem zatím neshledala lepším... :)¨žádného bych nechtěla víc, ikdyž s nima flirtuji...

Přidala bych jeden názor:

Jste ve věku, který je předurčen k hledání, zkoumání, učení se vztahům. Je celkem normální, že zkoušíte, jak na koho zapůsobíte, na koho uděláte dojem, jakým způsobem zaujmete a do jaké míry. Neodsoudila bych Vás tak příkře jako někteří rádcové přede mnou. Je tam samozřejmě trochu problém Váš přítel, ale jenom proto, že on nepochopil, že má stejná práva hledat, zkoumat a zkoušet... Vidím jako nesmysl zabetonovat se v jednom vztahu v tak mladém věku. Jednou totiž ta zvědavost, jaké je to jinde, asi stejně propukne. A je mnohem lepší, když ji uspokojíte v 19 než dejme tomu v 35 a se dvěma dětmi a hypotékou. Chce to jenom nepřekračovat míru vkusu.

hodnocení

0x

kikkis, je to vrušující sport, bavíš se a vůbec si neuvědomuješ jaký image si vytváříš kolem sebe a jaký náhled bude mít okolí na tebe v budoucnu. Že to je nevinný flirt víš jenom ty a ten oslík který ti to baští. Uvědom si, že po každém ukončeném flirtu, kdy chlap nedosáhne svého, tě (pokud je svobodný) rozmaže jak máslo na chleba, protože se zaručeně někdo dozví jaké to s tebou bylo. Tvůj partner tě za to nepochválí a najde si jinou babu. Je to vzrušující, jak ti blbouni tokají a přemýšlí jak tě dostat že? Je to bruslení na tenkém ledě...bacha!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]