Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bývalý přítel

Od: wendeplinka* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den.

Ráda bych znala názor chlapa.

Můj bývalý mi napsal, že je mu po mně každý den smutno, a že by chtěl všechno vrátit.

Pak jsem se ale dozvěděla, že má kámošku na sex. Dokonce to ani nepopřel, řekl, že s ní spí, ale nic k ní necítí a ani nikdy nebude. Absolutně tomu nerozumím.

Děkuji za odpovědi...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

4x
Jestli má dostatek sexu a přesto tě chce zpátky o to víc bych věřil tomu že tě miluje a nechce tě zpět jen do postele.

hodnocení

2x

Nevrátila bych to, nikdy.

Paní na sex sice má,ale stýská se mu zároveň po Vás. Proč? Protože s tou svou jen skotačí a ona mu,"chudinkovi" asi neuvaří, nevypere, nevyžehlí. A protože na sex má, potřeboval by nějakou hospodyni na to ostatní. A tak jste ho napadla Vy. Asi se s Vámi měl dobře, tak si spočítal, že s tou svou by hopsal a o to ostatní byste se mohla postarat Vy.

Je citově chladný, se současnou laškuje, ale nic k ní necítí, a nikdy nebude. Pokud nejste naivní, uvědomíte si, že ani k Vám v něm nevyroste přes noc láska, jakou svět neviděl.

Prostě rád by měl servis v jednom - sex, plný stůl, uklizeno, šatník v pořádku.

Žeňte ho rychlým krokem, je to sobec, kromě sebe nemá rád nikoho a myslí jenom na sebe. V kostele zapalte tlustou svíci za to, že jste se ho bez problémů zbavila. A hlavně už mu nepopřávejte sluchu! Už nikdy. *bum* Jaga.

hodnocení

1x
Sice nejsem chlap, ale nerozumím, čemu nerozumíš.
Víš, že se říká, že mezi ženskou a chlapskou nevěrou je ten rozdíl, že chlap může sexovat i bez přítomnosti citu. Nám ženám tohle většinou nejde a zamilujeme se. Samozřejmě že to záleží na každém jednotlivém člověku, ale všeobecně to asi sedí.
Takže tvůj bývalý klidně může mít nějakou holku jen na sex a nemusí k ní vůbec nic cítit. Také záleží, jestli i ta dívka ví, že mají tento typ vztahu a netahá vás za nos obě.

hodnocení

0x

Asi mimo lásky nebo vyprání prádla a uvaření potřebuje také trochu živočišného sexu ,proto ta kámoška na sex.

Holt-kamarád taky rád-kamarádku na lehátku

laik*
hodnocení

0x
To je teda pekny vykuk. Strka to vsude, kde se mu dovoli a ty ho chces zpatky? Priprav se na to, ze jednoho dne zjistis, ze nejsi jedina obstastnovana. Ale je to tvoje volba.

wendeplinka*
hodnocení

tak proč mi teda vypisuje a vyvolává?

chtěl by všechno vrátit, ale nic pro to nedělá..mi ji přiznal proto, abych mu dala pokoj?

martinaa*
hodnocení

0x

Kdyby tě miloval, tak by ne...l s jinou. Že by mu neměl kdo vyprat, vyžehlit a uvařit? Kecy, jak si pánové umí užívat bez citů, jsou fakt jen kecy.

Jestli má těch sexuálních přítelkyní víc, tak abys něco nechytla (ačkoli k tomu stačí jedna, že).

hodnocení

0x

Dobrý den. Psát může co chce. Třeba si potřebuje jen zvedat sebevědomí. Nemá vás rád ani jednu. Buďte ráda, že už je jen bývalý...

wendeplinka*
hodnocení

0x

žije u maminky, tam má dokonalý servis

pohanka*
hodnocení

0x

Nejsem chlap, ale můj názor je, nevracet se. Sprosťák. Jestli se chtěl vrátit, tak slušně a nevytahovat se s jinou. Pro partnera bych chtěla být jenom ta jediná. Také bych už k němu neměla důvěru, jak píší ostatní. Je jedno přísloví, nevstoupíš dvakrát do stejné řeky. Položte si otázku, proč jste se rozešli. Ze začátku bude vztah dobrý, budete se oba snažit, ale potom se vše vrátí do stejných kolejí, budete opakovat staré chyby. Ale zhodnotit to a rozhodnout se musíte sama. Víte víc o sobě a příteli, než my tady.

eulalie*
hodnocení

0x

A kde máte jistotu, že až byste se k němu vrátila, by tu svoji sexkámošku nechal být? Třebas by vás obšťastňoval obě dvě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]