Nejste přihlášen/a.
ráda bych znala vaše názory na pujcku od cetelemu děkuji.l
Před několika lety jsme si vzali půjčku od firmy Cetelem na lednici. Stará lednička nám umřela a nějak nebylo v té době na novou. A mám jen dobré vzpomínky. Bez problémů vyřízeno, splaceno,nikde žádný zádrhel.
Byla to ovšem naše jediná půjčka /kromě novomanželské v roce 1975/, jinak se jim vyhýbáme jako čert kříži. Ale tehdy nám Cetelem opravdu pomohl a nedělal na nás žádné habaďůry. Jaga.
Cetelem u mě taky vpohodě, bral jsem si asi 3500 na elektroniku, měli zrovna nějakou akci, že zaplatím 350 hned a pak 9x350, takže jsem nepřeplatil ani ká. Doplatilo se, a tím vše skončilo. Jediný co mi vadilo, pak bylo zasílání kreditních karet, ikdyž jsem o ně nestál, ale ty pak stačilo jednorázově zrušit.
Přesně jak píše au1 . Taky se mi předloni něco zalíbilo na netu ale nebyli many a byla možnost zaplatit prostřednictvím cetelemu a jim to pak splácet . S tim jsem počítal . Vše jsem splatil a je to pryč bez problémů. Budou Vám ale zasílat různé lákavé nabídky, pošlou Vám i kartu na ketrý je po aktivaci možnost výběru atd. Tohle jsem vše ignoroval a karty hned házel do kotle . Jinak by nebyl problém ze začít topit v dluzích.
Velká výhoda Cetelemu je dopředu jasný počet a velikost splátek, tedy kolik zaplatíte celkem. Bez různých poplatků a měnícího se poměru splátky. A z toho vyplývající i možnost předčasného splacení, protože celé úroky zaplatíte v první splátce. Mě se dokonce stalo před lety, že jsem refinancoval jednu půjčku od KoB uvěrem od cetelemu. Při půjčené částce 120tis, jsem ušetřil 36tis. na celkových splátkách. Ale to byla nějaká půjčka v akci.
Sám za sebe NE.Ctěl jsem si před vánoci koupit new telefon (nakonec jsem si jej koupil rovnou,za hotové,nakonec stál méně než na splátky díky absenci poplatků za půjčku a úroky!) a bylo zamítnuto a jako jediný důvod ,jak jsem s manželkou přemýšleli ,byl ten že před rokem a půl jsem chtěli předčasně splatit a splatili půjčku což se jim asi nelíbilo neboť byli nižší úroky a tím menší vývar pro ně!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.