Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máte někdo zkušenost s smskou z 9tkového čísla, která začíná jako RWE a nabízí lukrativní nabídku RWE-což vím, že nic takového npotřebuji, nechci a nežádala jsem o to a v závěru se píše, že pokud nemám zájem být s touto jejich nabídkou kontaktována, tak mám napsat na zrus@ringier.cz do 16.2.2014 v opačném případě mě s ní budou po 16.2. kontaktovat a nabízet mi ji, když nepošlu ten email.?
Volala jsem na RWE, tam nic nevědí a koncovka ringier jasně nepatří do emailu RWE. Od rwe bereme plyn, nemáme tam fixaci, nic prostě nechceme nového. Ale za boha se nemůžu dopátrat co to je za sms, a asi bych měla ragovat, páč jinak mi nachystají nějakou tzv.))lukrativní nabídku a budou mít námitky, že jsem je měla informovat na ten uvedený email v smsce,.že nemám zájem. Jenomže já taky odmítám do emailu uvádet svoje jméno a adresu, kde komu kdo mi nabídne něco po tlf. takovým stylem, že nic jsem po nikom nežádala, na tady máš smsku, a i tak dej vědet jestli budeš chtít nabídku i když si o nic nežádala. Takže vůbec nevím jak mám formulovat ten email, asi jako uživatel číslaxxxx, na které jste zaslali smku, vám odpovídám nemám zájem a poslat to na ten jejich uvedený email? Máte s tím někdo zkušenost? Dík
doplněno 14.02.14 15:32:Je mi jasný, že nevyžádaná reklama existuje, ale nechápu, že já pokud´ nemám zájem, tak musím na nevyžádanou reklamu, nabídku reagovat a to v tomto konkrétním případu mejlem. Rwe nic neví, č z kterého to přišlo je 999032, tam se nedovolám to je mi jasný a ringier kontaktovat kam? Ještě můžu počkat a nikam nepsat mejl a až zavolají s připravenou lukrativní nabídkou))tak se představit jako Pipi dlouhá punčocha tvrdit, že jsem žádnou jejich sms nedostala. Prosím o radu, zda s tím někdo máte zkušenost asi to bude nová praktika dealerů...Nebo jak se vůbec indetifikovat mejlem, že proč bych komukoliv , kdo mi pošle sms psala mejl, kde uvedu já jméno , bydliště...nemám zájem))
Vůbec bych na to nereagoval a dělal mrtvého brouka. Firma ringier.cz na webu není. Zřejmě se někdo pokouší získat e-mailové adresy k náhodně vybraným telef. číslům. Kdyby se ozvali telefonem, tak je pošlete do háje ! Jejich číslo je uvedeno jako podezřelé na těchto stránkách: kdovolal.net/...
Děkuji, ještě jsem zjistila, že to nakonec rwe musí moc dobře vědet o co jde, ale bouhužel články ,kde se kritizuje jejich přehnaná reklama, nejdou záhadně otevřít.
Takže rwe to přehnala s nabídkou rwe mobilu, kdy nutí lidi nevyžádanou reklamnou kampaní na RWE mobil , posílat emaily, pokud´ nemají zájem.
Viz články na netu Podivná SMS reklama RWE nutí odesílat emaily, ale články ne a ne otevřít...
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.