Jak zrušit svuj Facebook?

Od: Datum: 14.02.14 11:08 odpovědí: 5 změna: 14.02.14 12:45

Ahoj,chci zrušit muj facebook jak na to?Marně jsem to hledala klikala na kdo co...:( díky


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 14.02.14 11:13

http://jedenbod.cz/42-jak-smazat-ucet-na-facebooku.html

Facebook sám o sobě nabízí v administraci Deaktivaci, což účet jen zamrazí, takže se můžete kdykoliv vrátit. Všechna vaše data samozřejmě zůstavají. Tudy cesta nevede, pokud se chce účtu zbavit permanentně.

Naštěstí existuje možnost jak se účtu zbavit. Stačí tento odkaz pro smazání, potvrdit, opsat kód a za 14 dní by účet měl zmizet.

doplněno 14.02.14 11:22:

"Bohužel, všichni víme, jak se Facebook chová k osobním datům. Bylo o tom již napsáno dost. nebudu se o tom rozepisovat. Vždy si můžete přečíst Privacy Policy přímo na Facebooku nebo se jen porozhlédnout po zprávách. Tohle je na delší debatu, nám jde jen o to, jak se účtu zbavit. Facebook si nechává všechny informace, které jste mu kdy poskytli, s tím nic neuděláme. Nikde ani nejde zjistit jaká data si Facebook nechává po tom, co účet smažete, ani co s nimi dělá (samozřejmě, že může dělat co se mu zlíbí, ale o skutečném nakládání s uživatelskými daty se toho příliš neví)."

Ohodnoceno: 3x
 
Od: 111dita
Datum: 14.02.14 11:22

moc X díky

Datum: 14.02.14 11:36
avatar

Ale stále vás to bude hledat a nabízet přihlášení. A psát jak je bez vás přátelům smutno a jak se jen jednou přihlásíte /že byste se očičkem mrkla cose děje, tak se to znovu obnoví. Nejlepší bude změnit i emailovou adresu.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 14.02.14 12:38

@ringo --- není pravda. Je rozdíl mezi deaktivací a úplným smazáním profilu. Přihlásit znova se můžete pouze po deaktivaci, pak se vše obnoví. Po smazání profilu se zcela vymažete.

Já jsem deaktivována již několik měsíců a nikdy mi na e-mail nic nepřišlo. Tak 1x za měsíc se přihlásím, mrknu co kdo dělá a deaktivuji se znova. Při smazání profilu nelze! Měnit e-mail mi přijde jako nesmysl.

Jestli vám něco chodí, možná může být tímhle: "Před vymazáním se doporučuje nastavit všechna emailová upozornění na vypnuto, takže by vám už neměly přicházet žádné zprávy."

doplněno 14.02.14 12:54:

@ringo - tak se přihlašte na fb, pak klikněte odkaz pro smazání a smažte se. Budete mít jistotu :)

doplněno 14.02.14 15:37:

z nápovědy fb:

Mnoho lidí svůj účet deaktivuje jen dočasně. Tato možnost vám umožňuje opustit službu Facebook a kdykoli se zase vrátit. Deaktivace účtu: Váš profil Timeline okamžitě ze služby Facebook zmizí. Lidé na Facebooku vás nebudou moci vyhledat. Některé informace (například zprávy, které jste odeslali) můžou být pro někoho stále viditelné. Informace uvedené na vašem profilu Timeline (například přátele, fotky, zájmy atd.) uložíme pro případ, že se budete chtít někdy na Facebook vrátit. Pokud se rozhodnete svůj účet znovu aktivovat, informace uvedené na vašem profilu Timeline zůstanou zachovány i po vašem návratu.

Trvalé odstranění účtu: Ke svému účtu nebudete již moci znovu získat přístup. Většina informací, které jsou s účtem spojeny a mohou potenciálně vést k odhalení totožnosti uživatele, jsou z naší databáze odstraněny. Patří sem informace, jako jsou vaše e-mailová a poštovní adresa. Některé údaje, které by vás mohly identifikovat jako konkrétní osobu, však mohou být zachovány. Může se jednat například o vaše jméno, pokud jste odeslali zprávu jinému uživateli. Kopie některých materiálů (např. fotky, poznámky apod.) mohou zůstat na našich serverech z technických důvodů, avšak tyto materiály jsou odděleny od veškerých osobních identifikátorů a zcela nepřístupné jiným uživatelům na Facebooku.

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 14.02.14 12:45
avatar

Nechci se hádat, protože to nevím na 100%, ale normálně svůj účet na F nenajdu, takže není podle mě deaktivován, ale smazán. Přesto se tam mohu přihlásit a ihned je aktivní. Zrušil jsem tam co se dalo a furt mě to otravuje. Ale možná máte pravdu a někde se chybička vloudila.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.