Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám exekuci na výživné.Exekučně mi strhávají peníze se mzdy,ale mám i zablokovaný učet kde mi zamněstnavatal posílá 7000kč.Ja si nemůžu peníze vybrat kvůli blokaci učtu. Prý mám nárok na 6800kč.
Jak mám řešit odblokování učtu když mi posílá zamněstnavavatel peníze na zablokovaný učet a já nemám sčeho vyžít.
Děkuji za radu.
Pauk Jan.
Ahoj. Poručit si, posílat to jinam, nebo známá si nechala přímo zrušit účet a nebo to tak aspoň nahlásila. Byla jediná z asi 60 zaměstnanců co dostávala hotovost. A ještě o 2 dny dříve než ostatní. Zablokování účtu od exáků, nebere žádný ohled na nějaké nezabavitelné částky. Prostě přišla o všechno, vlastně se na to už nedostala. Asi to tak není úplně v pořádku, ale kdo na to bere nějaký ohled.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.