Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Predcasna ejakulace

Od: dominik26* odpovědí: 7 změna:

Ahojte, chcem sa opýtat na nejake metody ako sa toho zbavit. Vyskusal som uz asi vsetko (znecitlivejuca mast, pripravky, a pod.) Nemam prehnanu citlivost ani nic. Ale ked dosiahnem erekciu tak som proste za par sekund hotovy je to jedno ci pri zene alebo ked masturubujem. Vydrzim ale fakt malo, mozno tak 10 sekund a ked som so zenou tak sa k tomu ani nedostaneme lebo stiahnem nohavice a je hotovo. Hned ako dosiahnem erekciu tak uz citim, ze idem dosiahnut vrchol. Skusal som aj viagru a kadeco. Nic nezabralo. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A podruhé v řadě to dopadne taky tak?

hodnocení

0x
Jojo chvilku pockej a val druhe kolo

paw*
hodnocení

0x
Kdyz nepomuze dalsi kolo, tak Kegelovy cviky. Co mysleni na neprijemne veci?

kadel*
hodnocení

0x
Zkuste Kegelovy cviky, trénovat. O myšlení na. např. tchýni jsem taky někde četl, ale nedoporučoval bych to. Takže bych cvičil, cvičil a zase cvičil.

echo*
hodnocení

0x

Ahoj, mě pomohlo pravidelně masturbovat bez ejakuace, doba při styku se postupně prodloužovala a nyní není problém ji "ovládnout" podle potřeby , ale je to asi dost individuální

rexona*
hodnocení

0x

To je nedulezite...hlavni je kolikrat (treba za hodinu) muzes...a me by ses takhle libil, zda se mi to znacne eroticke. Nesnaz se proto nadale v tom smyslu, ale uzivej si orgasmu...a aby byl co nejdelsi, tak si ho hon jen trochu bez orgasmu, a to nekolikrat...a pak zavolej pritelkyni, at ti ho vyhoni...a orgasmus "cizi rukou" je lepsi, vzrusivejsi...Ale me se zda, ze zadnou asi nemas...Takze az s nejakou budes v posteli, tak na celou noc, a pak uvidis...Nejcastejsi chyba mladych muzu je, ze poslou holku rychle domu, nebo se po jednom vyvrcholeni rozlouci. Pod 10 cisel ani nedelej...takovy sex nema smysl...ale tech 12 aspon...

sonyboj*
hodnocení

0x

Choulostivá otázka... Je na to spousta rad, ale myslím si, že každá má v sobě něco pravdy. Taky jednu přidám. Fakt asi pomůže si to před tím drcnout sám, a když mi ani to nepomohlo a já byl i tak rychlík, vždycky jsem se z toho vylízal. A světe divse, nikdy si žádná nestěžovala :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace
Otázky na téma predcasna ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]